Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +273
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +33
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

źródło: comment_16589202120LLQv7SVZpvuB9QFU0XUiL.jpg
Pobierz@Bielecki: mój spam jest mójszy niż twójszy, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
?
@MglawicaKraba: używając jakichś pominusowanych komentarzy z dołu listy xD ekstra, brawo, odhaczcie sobie kolejne zwycięstwo
źródło: comment_1658930056k2ZP7P3sFeUOSPiqlraqJA.jpg
Pobierz2. Jakie odbijanie piłeczki? Mówimy o dwóch listach, gdzie jedna to OMG spam!! A druga już spoko, wyjatkowa sytuacja. To nie jest "odbijanie pileczki" a zachodzenie w głowę gdzie lezy roznica..
@MglawicaKraba: mam Ci numerować, żeby dotarło? Było 1. zwołanie się, 2. do znaleziska będącego spamem.
Serio, szanowałem waszą robotę i zapisałem się do listy, bo wrzucaliście dużo ciekawych rzeczy, ale od dłuższego czasu naprawdę ta lista schodzi na psy.
źródło: comment_1658984388OK57IgXvaQdz7smsacgmDI.jpg
PobierzJeszcze raz powtarzam - nie listy są spamem, a wrzucanie gównianych znalezisk. Wołanie do fajnych znalezisk to nie spam. Wołanie do gównianych znalezisk to spam. Dalej nie rozumiesz?
2. Tu chodzi dokładnie o to, że gość z jednej strony
2. Powiedziałem Ci kilkukrotnie o co chodzi, a Ty dalej swoje. Albo jesteś trollem, bo bezustannie próbujesz zmanipulować tę rozmowę, odpowiadając na postawioną
@Bielecki: czytałeś w ogóle to "spam gówniane" znalezisko?
Gender, Cis / trans (więcej poniżej), wiek, (nie)pełnosprawność/neurodywergencja, rasa/pochodzenie etniczne, opis fizyczny (włosy, budowa, kolor skóry, opis ubrania etc.). I tak, wiem że gender oraz cis/trans to główny powód "hehehszków", więc troszkę szczegółów
@MglawicaKraba: