Wstawiam aktualny stan powiązań na drabinie eskalacyjnej w teatrze działań w uniwersum na kasztelani pomostu czarnomorskiego #bartosiak #wolski #napierala #wojczal #wojna #ukraina
@dertom: Ja liczyłem na Wojczala u Napierały, bo nasz doktor jednak ma wystarczającą wiedzę, żeby Wojczala przepuścić przez sito. Nie liczę na KW u Zychowicza, za bardzo naraził się Tragedy & Furniture.
@Bazy1i: e no na live dzisiaj też jechał wojczala że ma na niego w------e czy cośtam, nie chce mi sie przez 50 minut znowu przekopywać ale gdzies pod koniec
@jozef-dzierzynski: powiedzenie, że ma na niego w------e nie przełamuje symetrii w wojnie kinetycznej z kolei nazwanie wolskiego głupim trepem to jednak podejście mocno eskalacyjne
@jozef-dzierzynski: mogła być to najzwyklejsza deeskalacja poprzez eskalację strzelił z dżawelina do jednego i mówi sobie kurde heniu płoną, no zobacz dawaj następny płoną kurna heniu
@Bazy1i: ten mem równocześnie pokazuje kto jest na górze, czyli na kim reszta się wybiła. O ile Wolski, Zychowicz czy Wojczal to postacie pozytywne, to już doktor napierdziała to najwyższej klasy buc i kretyn
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
#bartosiak #wolski #napierala #wojczal #wojna #ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
z kolei nazwanie wolskiego głupim trepem to jednak podejście mocno eskalacyjne
strzelił z dżawelina do jednego i mówi sobie kurde heniu płoną, no zobacz dawaj następny płoną kurna heniu