Wstawiam aktualny stan powiązań na drabinie eskalacyjnej w teatrze działań w uniwersum na kasztelani pomostu czarnomorskiego #bartosiak #wolski #napierala #wojczal #wojna #ukraina
@Bazy1i: ten wątek to złoto, wyobrażam sobie Zychowicza z Bartosiakiem lub z Wolskim jak to czytają i kisną. Napierały sobie nie wyobrażam bo on by to wziął na serio i się wzburzył xd
Sykulski, Szewko, Rakowski i może jeszcze paru innych - Zychowicz przed 2022 robił dużo filmów o historii XX wieku (np. w 2020 zrobił o Wołyniu z profesorem Motyką)
Jestem też pewien że jakby prześledzić ich historię na youtube to wyszłyby naprawdę zabawne kwiatki
@Lieutenant_Drunk: @Maxxer: jakiś gościu go trollowal pod tym nickiem. Napierała go banowal, a zaraz pojawiał się kolejny i pan doktor zaczął go wyzywać od p-------w i placzkow z nazelowanymi włosami xDD
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
#bartosiak #wolski #napierala #wojczal #wojna #ukraina
Sykulski, Szewko, Rakowski i może jeszcze paru innych - Zychowicz przed 2022 robił dużo filmów o historii XX wieku (np. w 2020 zrobił o Wołyniu z profesorem Motyką)
Jestem też pewien że jakby prześledzić ich historię na youtube to wyszłyby naprawdę zabawne kwiatki
Poscrollujcie tag to gdzieś znajdziecie shota