Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Bobokkk: jade! pierwszy raz, trybuna brąz. Czy mając bilet weekendowy, wejdę na tor w czwartek? Czy muszę mieć Public Pit Walk, których już nie ma :(
  • Odpowiedz
Jest do nabycia jakiś bilet weekendowy umożliwiający jazdę cała komunikacja miejska? (Pociągi podmiejskie, metro, autobusy)
  • Odpowiedz
@chianski: a skąd jedziesz? Bo wszędzie w poradnikach piszą żeby się dostać na Ors Vezer Tere i stamtąd do Kerepes linią H8 jechać, a tam będzie darmowy autobus za okazaniem biletu pod bramę nr 3
  • Odpowiedz
@majo174: też widziałem, że właśnie z tego ORS VEZER TERE trzeba jechać pociągiem i chyba w zależności gdzie masz miejsce. Ja mam bronza a tam gdzieś od tamtej strony jest dworzec.
  • Odpowiedz
@VideCulFide123: During the Formula 1 Aramco Magyar Nagydíj weekend (Friday, Saturday, Sunday) free bus service is provided between Kerepes HÉV station and Hungaroring Gate 3 adjusted to the HÉV schedule.

Czyli źle napisałem. Trzeba wysiąść na Keerepes i tam jest busik
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bobokkk: Być może, ale mi się to chyba totalnie nie opłaca. Może ktoś miał już taki przypadek, ale patrz jakie kombinacje muszę robić żeby jechać tym pociągiem zamiast samochodem. Z samego hotelu do Ors Vezer Tere mam aktualnie 1:10h drogi komunikacją, dolicz do tego mega ruch już w czasie eventu a gdzie tam jeszcze drugie pół drogi na tor. Już chyba szybciej będzie mi poczekać tą godzinę w korku i
  • Odpowiedz