Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BatemanPatrick: fabuła mw2 wydaje mi się bez sensu, najpierw rosjanie wysyłają terrorystów przebranych za amerykanów żeby zrobili masakrę na lotnisku, dzięki czemu uzyskują błogosławieństwo całego świata żeby napaść na USA, a później Price zrzuca rosyjską atomówkę na Waszyngton, przez co cały świat nagle przestaje kibicować rosji i rosjanie się wycofują. Świat chyba jest bardziej złożony niż to. Nie wspominając o tym że rosjanie zdobywający Waszyngton wydają się całkowitą abstrakcją patrząc na
@HumanBeing: To nie była bomba atomowa tylko impuls elektromagnetyczny niszczący całą elektronikę. Po tym wybuchu było jeszcze kilka misji, które rozgrywały się w nocy po ciemku. Ale fakt patrząc z dzisiejszej perspektywy atak Rosji na terytorium USA to nieźle science-fiction xD ostatnio ograłem też pierwszy raz po chyba 10 latach kampanię MW 2007 i była dużo lepsza niż to zapamiętałem. Bardziej przyziemna ale za to wiarygodna.
@BatemanPatrick: BF3 miał imo dobrą kampanię.
Czwórka to dramat, także pod względem mechaniki sterowania ekipą. Piątka nawet ciekawa, szczególnie misje z Tygrysem.

Grałem tylko w CoD1UO. Problem MW2 oraz Black Ops, ale CoDy wydają mi się jakieś takie odpustowo-zabawkowe w porównaniu z BFami.
Pomijam sterowanie, bo to pamięć mięśniowa.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Emca: kilka dni temu przeszedłem mw2 i jestem pewien że w misji w której Price odpalił rakietę było mówione "we have a nuclear missile launch". Obejrzyj sobie ten filmik niżej. Swoją drogą to super to wygląda, lubię klimaty postapo i to moja ulubiona część tej gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HumanBeing - @Emca: kilka dni temu przeszedłem mw2 i jestem pewien że w misji w które...
@HumanBeing: No rzeczywiście, musiałem to przegapić albo nie zarejestrować podczas gry ;d no ta misja w ciemnościach bardzo fajna. Ogólnie pod względem akcji MW 2 się broni ale fabuła według mnie jest średnia. Pierwsze MW pod tym względem bardziej mi się podobało. Z drugiej strony MW 2 miało lepsze multi.