Aktywne Wpisy
PrzegrywNaZawsze +219
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
W sensie wiem ze to ironiczne, ale i tak chcialem to zazmaczyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brawo fani rapu
https://i.redd.it/s5iyozn4v5g21.jpg
i w sumie nic by nie było w tym złego gdybyś po prostu tego nie skumał ale ty jeszcze ironicznie chciałeś wyśmiać coś czego nie skumałeś robiąc z siebie głupka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie kiedys widzialem taki obrazek zestawiajacy Eazy E z Futurem Hendrixem, ale nie moglem go znalezc to ten tez sie nadal
przecież dziś też całe masy raperów robią podobnie i pozostają całkowicie niezależni, w małych nakierowanych na konkretnych odbiorców wytwórniach albo nawet lepiej - idą do majrsa ale muzycznie zostają kompletną niszą i mają wolną wolę artystyczną. Z USA chociażby Bones, Open Mike Eagle, Tech N9ne, Russ, Joey Baddass, JPEGMAFIA itd. Z Polski np. Pikers, LSO, Tymek czy Kukon. Można długo