Wpis z mikrobloga

@advert: K---a nie jestem w stanie zrozumieć jak w miarę inteligentna kobieta może wybrać sobie takiego pajaca i zgadzać się na traktowanie jak głupia służka we własnym domu XDD
  • Odpowiedz
@advert: hold up people... czyli on dosłownie twierdzi, że jego autorytet jako ojca i głowy rodziny zależy od żony. Literalnie jak żonka nim się znudzi albo go w----i to go przecież zmiażdży i z chłopa mentalnie nie będzie co zbierać XD
Do tego okłamuje dzieciaki i potencjalnie je kaleczy swoim egoistycznym podejściem "ja najważniejszy".

za circa about 4 lata chłop wyląduje na grupie "SAMOTNI OJCOWIE - PORADY PRAWNE I WYCHOWAWCZE"
  • Odpowiedz
@advert: niestety, Litza odpływa coraz bardziej ku prawackim fiksacjom, także w Luxtorpedzie jest to bardzo wyraźne. Przykre, skończył się na Acid Drinkers.
  • Odpowiedz
@advert: A widzisz, tez srednio czary ogarniam, ale kojarzyło mi się to zielonoswiatkowcami z południowej Ameryki. Sorry, ale prawem wypoku musiałem ironicznie skrytykować. Oddaje honor, tym bardziej ze go nigdy nie miałem.
  • Odpowiedz
@advert: pewnie lepiej sprzeczać się przy dzieciach i spełniać ich wszystkie zachcianki? Być ich sługami, że zacytuję naszego ministra. Przypomina mi się tu znajoma psycholożka która próbowała stosować na swoich dzieciach te nowoczesne metody wychowawcze. Jej pierwszy bachor był tak rozwydrzony że nie dawało się z nim wytrzymać, przy kolejnym przekonała się do tradycyjnych metod.
  • Odpowiedz
  • 4
@Onuca: potrafisz rozumkiem objąć fakt, że życie nie składa się ze skrajności i jest całe spektrum normalnych zachowań i relacji, a aby dobrze wychować dzieci wcale nie trzeba im robić musztry ani kazać żonie żeby przyjęła rolę służącej?
  • Odpowiedz
K---a nie jestem w stanie zrozumieć jak w miarę inteligentna kobieta może wybrać sobie takiego pajaca i zgadzać się na traktowanie jak głupia służka we własnym domu XDD

@krolowamonika: W miarę inteligentna kobieta to robi karierę i jest niezależna finansowo, a takich pajacy biorą sobie IMO laski zbyt głupie, by pracować gdzieś indziej niż w jakiejś gównopracy za minimalną, dlatego później są w stanie o---------ć jakieś chore g---o, byle tylko
  • Odpowiedz