Aktywne Wpisy

annlupin +33
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

źródło: comment_1658467362RDDGv4Y0nuW1MWi43FiC25.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16584866208CprU0kX0T5s2TiGpZ0hMH.jpg
Pobierz@PonuryZielarz: no i kolejna bzdura :D Wykopki experci od angielskiego dzisiaj mi zdecydowanie humor poprawia :D
Mem wrzucony z brytyjskiego profilu jakiegoś, ale wykopek wie lepiej xD
Sprawdz sobie co znaczy ain't najpierw (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@bacteria: ale to nieprawda
I co to w ogole znaczy gorsza wersia slangu? Ain't bym nie nazwał nawet slangiem, to tak jakbyś powiedział ze you're to slang bo poprawnie jest you are.
Juz pomijając to wszystko to nadal mi nie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1658488491bKWQNhnCgYgDZVENNqhap6.jpg
PobierzMake laugh, not war ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Apaturia: chyba zapomniałaś gdzie jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przede wszystkim te dwa slangowe wyrażenie znaczą co innego. Innit to isn’t it, natomiast ain’t to isn’t, aren’t, haven’t, aren’t, etc.
https://youtu.be/MGdn0qtrsrE