Aktywne Wpisy

peanut_whu +691
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
MonazoPL +139

@Cheeseburgg: tego ze jak wyjdziesz z domu to pobija i okradna???
Kultura również nie była jeszcze fabrykowana kompletnie pod kreowanie nastrojów, tylko kreowała nastroje.
@r3pr3z3nt: pomyliło ci się z '00
@Cheeseburgg: ja miałem 9 i nawet mając 9 pamiętam że to była pytówa w opór - jedyne co było fajne to my młodzi
Komentarz usunięty przez autora
co innego 2000, wtedy by sie zgadzało z tym co piszesz
@r3pr3z3nt:
- hubble, pathfinder i międzynarodowa stacja kosmiczna
- www i kąkutery (szerzej dostępne, bardziej Optimus + Pentium, Commodore-64 i Amiga jednak wcześniej była)
Kolezanka wyzej wspomniala o rozwoju PC i systemow do ich obslugi - pierwsze OSy ktore mialy interfejsy graficzne i pierwsze gry 3D, czy w ogole pierwsze gry wielu gatunkow rozwijanych do dzisiaj.
Lata 90 w Polsce to rowniez lata transformacyjne - od szarej komuny do
W kolejnej dekadzie lepsze było to, że każdego zaczęło być na to stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że się było bezrobotnym bo pracy nie było, albo dostało w------l od losowego dresa to wtedy nie xD