Aktywne Wpisy

1X6D +370
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +45
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

Czy może być tam zainstalowany jakiś soft, że mogą ogarnąć że taką rozmowę prowadziłem?
W lapku jest kamerka, a swoją to mam tylko stacjonarkę i musiałbym lecieć po kamerę, chyba że bez kamery, ale jednak lepiej mieć, bo trochę to niekomfortowe jak jedna osoba ma włączoną druga nie xD
#pracbaza #rekrutacja #hr #informatyka #programowanie #programista15k #security #kiciochpyta #pytanie #korposwiat #korpo
@card_man: ja tak zrobiłem, ale wcześniej wybadałem dokładnie jak wysoki jest poziom spywaru na sprzęcie i jak działa ;P
@NoMoreTearsJustSmile: #metoo ( ͡° ͜ʖ ͡°) zero przypału
Nie wiem dlaczego mialbym katować swój laptop jak mam firmowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, jeśli Cię nie skontorlują to można, ale czy warto? Lepiej chyba być fair wobec pracodawcy
Nie wiem po co odpalać swój komputer, przepinać się, ustawiać wszystko, jak można ze spotkania w pracy lub robienia taska przełączyć się zaraz na rozmowę rekrutacyjną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Niby na jakiej podstawie? XD miałem szkolenia z etyki w 3 międzynarodowych korpo i nie było na nich nic co możnaby podciągnąć pod taką interpretację.
( ͡°(
@chinski_pierozek: tylko na tym lapku mam konto w sensie usera tylko firmowego
Jeśli nie widzisz w tym nic złego to nic nie zrozumiałeś ze szkoleń, albo sam nie jesteś na tyle inteligentny emocjonalnie i empatyczny by spojrzeć na te sytuacje z punktu widzenia pracodawcy.
Jednak jeśli pytasz, czy to obchodzi Twojego przełożonego, jasne ze nie i najprawdopodniej nikt na to nie zwrócić uwagi.
Szkoda że mój pracodawca nie jest na tyle empatyczny żeby nie mieć 80% marży na wypracowanym przeze mnie zysku XD
Niektórzy pracodawcy zezwalają na używanie sprzętu firmowego w dowolnych celach prywatnych, a są nawet i tacy co sami pomagają znaleźć kolejne miejsce pracy kiedy ktoś się chce zwolnić więc skończ z tymi