Aktywne Wpisy

ShockDeals +312
nowszyja +570
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

oszczędziła rekrutującym w pytę czasu
od razu wiadomo że CV do kosza bo wartość jej pracy będzie ujemna - nic nie zrobi a jeszcze innym czas swoimi dramami zabierze
YOU ARE
YOU SEE
YOU WENT
i nie trzeba się męczyć z poszłoś, widziałxś itp. baba zmęczona, rozumie zasady z------j gry tylko nie chce jej się bawić
Ja p------e jakie wymagania. XD to od razu bym podziękował za coś takiego.
Taka osoba w firmie to tylko kłopoty.
Ps. Jedna i druga skrajność jest zła, ale w pięknych prawicowych umysłach utarło się, że jak ktoś nie jest prawakiem to jest lewakiem (takim jak na filmie). A ja to p------ę i jestem w centrum.
źródło: comment_1658154676YdLQHte2No0HrdmecxolgJ.jpg
PobierzJak się używa trzeciosobowych zaimków w rozmowie dwóch osób będących na "ty"? Proszę o pilne wyjaśnienie tej logicznej zagadki, to dla mnie bardzo ważne, bo ja znam tylko jeden zaimek pasujący do takiej sytuacji - "ty". Co więcej - jest to zaimek absolutnie neutralny płciowo, od razu uwzględnia wszystkie płcie, także te o których istnieniu nie mam pojęcia. Czy to nie wspaniałe, że taka forma już istnieje w naszym
@renegatt: no tak to właśnie wygląda mniej więcej, np. u mnie w korpo osoby lgbt, chciały aby zorganizować imprezę pod hasłem, specjalnie dla nich