Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Polaczki będziecie ruchani aż was kukle będą swędzieć ???????? #bekazlewactwa
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#prawojazdy #motoryzacja #pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@wsciekle_piesci_weza: ja zaznaczyłem odp nr 2
a mi poprawili że caly dzień taka sama
@Dlugi_1111: lol jak wpisałem ,,ograniczenia prędkości'' to nie taka grafika wyskoczyła ale jak rozumiem jest już przestarzała?
Nie ma już sześćdziesiąt-tki? :o
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/1-czerwca-znika-nocny-limit-predkosci-w-terenie-zabudowanym-50-kmh-przez-cala-dobe/r4lwddg
ale jak wpisuje w google ,,ograniczenia prędkości'' to wyskakuje coś takiego
i to mnie w błąd wprowadziło
@Pszesmiewca: nieraz na podstawie tweetów ( ͡° ͜ʖ ͡°)