Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (11)
- B 37.5% (96)
- C 48.0% (123)
- D 10.2% (26)
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby to faktycznie Julki i transy broniły Ukrainy, to ta padłaby w dwa tygodnie jak Putin zaplanował. No ale bronią jej ukraińscy faceci, którzy wyzywają Rosjan od części rowerowych, więc Ukraina broni
@howorang: nie no, zwykli faceci. Przecież nie kobiety, ani ani różne geje czy transy z myślami samobójczymi i szeregiem zaburzeń psychicznych czyniących ich niebezpiecznymi dla kolegów z wojska XD
Kobiety tam mają głównie w logistyce do liczenia i noszenia bułek oraz w oddziałach
chłopaczek co myśli o tym że juleczki okropne som. Wysłanie mema z wojskiem to nie argument btw chyba że na chanie dla przegrywow
https://replika-online.pl/lgbt-y-bronia-ukrainy/
Ukraina na pewno nie jest rajem, ale sondaże jak i sytuacja prawna wskazują, że jest sporo lepiej, niż w Polsce.
Jak pisałem, tam w wojsku prędzej znajdziesz nacjonalistę niż geja i prędzej neonazistę niż transa. Zapewniam cię, że w ruskiej armii też pewnie paru gejów lata, po prostu się tym nie chwaląc.
No ja w tych dwóch linkach widzę mowę o więcej niż jednej
@skitarii: taguj #urojeniaprawakoidalne
@Ekspert_od_niczego: raczej o większej ilości przedstawicieli LGBT, choć z tej wyliczanki to głównie G i B w wojsku służą. No ale jak się powołuje milion ludzi pod b--ń to aż tak dziwne to chyba nie jest.
Pewnie tak. Tak czy siak jednak gej nacjonalista jest biegunowo odległy
@skitarii: to tak, bo osoby trans i geje nie mogą być nacjonalistami, w głowie Polaka to się wyklucza, no bo jak to tak? patriota i gej? Polak i nie katolik? xDDD
@ananasowy: no może być ale co z tego? XD co to zmienia w tym, że w ukraińskiej armii, która tłucze ruskich jest najpewniej więcej nacjonalistów niż te parę procent jaki stanowią geje i więcej neonazistów niż te ułamki promili, które
@skitarii:
Czy ktoś mówi, że stanowią duży procent? Teza tu stawiana to wyłącznie to, że ruscy nie są tak silni na jakich się kreują, a przy armii USA, która rzekomo ma być pośmiewiskiem, wypada jak...pośmiewisko. Ten
@skitarii: źródło danych procentowych to ten słynny instytut danych z d%^$?