Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 26
Piątkowy obiad do oceny ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Makaron z biedry, pomidorki papryczkowe z biedry, burrata z biedry i bazylia z biedry

Za to smak jak z południa Włoch ( ʖ̯) a wszystko przygotowane w mniej niż 20 minut
#obiad #gotowanie #gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
M.....N - Piątkowy obiad do oceny ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Makaron z biedry, pomidorki pa...

źródło: comment_1657898329itZGcVeb1Gzn08arQLrk7G.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MARClN: Trochę słabo. wg mnie nie jest to nawet spaghetti. To jakieś kluski pomieszane z sosem czosnkowem od pizzy. Nic się nie zgadza. Ale bazylia bardzo spoko
  • Odpowiedz
@MARClN: sam powiedz MARCIN,,,, jak jadles te kluski z makaronem czy one smakowały ci? czy ten listek bazylii coś dodał? i po co ten sos śmietanowy? żeby mieć niestrwawność? Nie rozumiem
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
W Twoim daniu brakuje................. dobrego kucharza, którym nie jesteś......

@pyczasty: Przyjacielu, nigdzie się nim nie nazwałem. Mało tego: przyznam Ci rację bo kucharz że mnie żaden. Ja po prostu robię jedzenie, które smakuje mi i mojej babie ¯\_(ツ)_/¯

sam powiedz MARCIN,,,, jak jadles te kluski z makaronem czy one smakowały ci? czy ten listek bazylii coś dodał? i po co ten sos śmietanowy? żeby mieć niestrwawność? Nie
  • Odpowiedz
@MARClN: Wygląda w pyte! Robiłam taki sam makaron, burrata jest pyszna, a makaron z sosem ze świeżyvh pomidorów (robię z różnych) to u nas podstawa! ()
  • Odpowiedz