Aktywne Wpisy

blunch +822
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
snorli12 +57
Posiadacze pomp ciepła gdy patrzą na prognozę pogody na najbliższy tydzień... ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
źródło: 3cb6a0407ba16da4303aad613b6591e50aaa11b385d30fefe688ac7ad2b5f02d
Pobierz

źródło: comment_16578679296aZlZYaVpkvMOo2BnQxiN2.jpg
PobierzWiem, trochę się chwaliłem ;)
to sie jeszcze bardzie pochawalę:P
źródło: comment_1663142935gQXFgmVCmQrh87bbTntbmv.jpg
Pobierzmam bardzo negatywny stosunek do tej Pani. CO prawda żadnej powieści nie czytałem, ale kilka jej felietonów i jakieś wiersze.
Pióro ma naprawdę fajne, ale jej podejście do niektórych spraw mnie razi. Może kiedyś wezmę coś na warsztat jak mi sie hm... smak zmieni.
co do wyzwania. Jak osiągnę cel to go podwyższę i zobaczę ile dam radę przeczytać/przesłuchać
To nie będę Cię imprintował, sama sobie wyrobisz swoje podejście.
Bo dobrze czytać, czy to Olgę Tokarczy, Joe Alexa czy Grahama Mastertona;)