Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Wyniki ostatniego pojedynku
Kauczuk Burger zaznaczył swoją stabilną pozycję i nie dał się cyckowi. Stosunek pojedynku 88 głosów (66.17%) vs 45 głosy (33.83%).
Teraz chwilka dla informacji.
W tej edycji nie będzie żadnych kauczuków przezroczystych, czy innych bajeranckich znanych z poprzednich edycji. Ten turniej skupia się wyłącznie na własnoręcznych malowanych wzorach. Oczywiście ma to plusy i minusy, ale taki był wymóg aby w ogóle rozpocząć tą trzecią edycję. Widzę momentami, ze są mieszane uczucia. Nawet dwie osoby przestały obserwować tag (╥﹏╥) Jednak obiecuje, że turniej dotrwa do końca bo mamy tutaj grono wiernych fanów (。◕‿‿◕。)
para 12
Po lewej, Kauczuk Oliwka - Nie wierze, ze istnieje osoba na świecie, która nie lubi oliwek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tutaj mamy ten owoc Bogów nadziewany papryką, która daje wizualnego plusa. Zielona jest bardzo i co ja mogę więcej dodać, po prostu wzór prosty jak to tylko możliwe .
Po prawej, Kauczuk Wąż - żeczny Tududu tududu Jest niebezpieczny Tududu tududu Jak cię chapnął Tududu tududu Żeczny Wonsz Tududu tududu To ci zadek Tududu tududu Puchnie wciąż. Kto zna klasyk ten może się uśmiechnął, a kto nie to się najwyżej zdziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wygląda na bardzo pokojowo nastawionego i niechcącego robić problemów. Niebieskie tło zawsze na plus. Wybierzcie mądrze.
Dziękuję za oddanie głosu
Pozdrawiam dziś osoby, które tak naprawdę lubią oliwki jak ja (czyli bardzo XD)
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92
@futrzakos
@nihilistyczna_paruwka
@NaCl
@PiesRzodkiewka
Instagram Autorki Kauczuków
https://instagram.com/olga_suchorska?igshid=YmMyMTA2M2Y=
#kauczuowemistrzostwa
Który kauczuk jest ładniejszy?
@KjatanSveisson: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Szkoda. Zatem dziś próbujemy drugi raz - głos na zielonego cycka zwanego dla niepoznaki "oliwką".