Wpis z mikrobloga

Rozpoczynamy tydzień od nowa. Zapraszam turnieju czas!

Wyniki ostatniego pojedynku

Kauczuk Burger zaznaczył swoją stabilną pozycję i nie dał się cyckowi. Stosunek pojedynku 88 głosów (66.17%) vs 45 głosy (33.83%).

Teraz chwilka dla informacji.
W tej edycji nie będzie żadnych kauczuków przezroczystych, czy innych bajeranckich znanych z poprzednich edycji. Ten turniej skupia się wyłącznie na własnoręcznych malowanych wzorach. Oczywiście ma to plusy i minusy, ale taki był wymóg aby w ogóle rozpocząć tą trzecią edycję. Widzę momentami, ze są mieszane uczucia. Nawet dwie osoby przestały obserwować tag () Jednak obiecuje, że turniej dotrwa do końca bo mamy tutaj grono wiernych fanów ()

para 12

Po lewej, Kauczuk Oliwka - Nie wierze, ze istnieje osoba na świecie, która nie lubi oliwek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tutaj mamy ten owoc Bogów nadziewany papryką, która daje wizualnego plusa. Zielona jest bardzo i co ja mogę więcej dodać, po prostu wzór prosty jak to tylko możliwe .

Po prawej, Kauczuk Wąż - żeczny Tududu tududu Jest niebezpieczny Tududu tududu Jak cię chapnął Tududu tududu Żeczny Wonsz Tududu tududu To ci zadek Tududu tududu Puchnie wciąż. Kto zna klasyk ten może się uśmiechnął, a kto nie to się najwyżej zdziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wygląda na bardzo pokojowo nastawionego i niechcącego robić problemów. Niebieskie tło zawsze na plus. Wybierzcie mądrze.

Dziękuję za oddanie głosu
Pozdrawiam dziś osoby, które tak naprawdę lubią oliwki jak ja (czyli bardzo XD)

@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
@LM2525
@wypalony
@Bramborr
@Krokiruks
@XkemotX
@piegu92