Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zwykly_ktos: Sąd i członek jury, który dopuścił się oszustwa. W takiej sytuacji wyrok musi zostać unieważniony i nowy proces (mistrial). Sąd jest odpowiedzialny za jury. Ewentualnie Amber dostanie odszkodowanie. Myśle jednak, ze sedzia unieważni proces jesli to prawda. Raz, ze niespójny wyrok (2 osoby mogły przegrać, ale 2 nie mogły wygrać jednocześnie) plus jeszcze to.
  • Odpowiedz
  • 0
@podomka: co ma sąd w UK do wymiaru sprawiedliwości w US? xD Bozia ci ewidentnie rozumu poskąpiła.

@janusz1200: wiesz. Ciężko uzyskać rożny wynik z tej samej sprawie. Fakty, logika, łączenie faktów i takie tam
  • Odpowiedz
@podomka: Czemu usuwasz wpisy? xD Przed chwilą był wpis, gdzie odpowiadałem Ci i nagle zniknął xD Jak już sama widzisz, że piszesz kompletnie nieprawdziwe rzeczy, to chociaż się do tego przyznaj xD
  • Odpowiedz
@podomka: My bad, teraz sprawdziłem to ten z wczoraj to jest tylko poprawka do całego wniosku, który podlinkowałem. Przeczytałem go i za dużo nie zmienia, dalej to może być po prostu błąd. Może na wezwaniu było imię tej drugiej osoby niż tej która powinna, nie wiadomo, ale ciężko tutaj i tak o mistrial. Nawet jeżeli to była kompletnie inna osoba, to pewnie do sądu apelacyjnego to będzie musiało pójść xD
  • Odpowiedz
  • 0
@kordian-bator: Na pewno przeczytałeś? Xd zawiadomienie dostał 70-latek i to on powinien być w jury. Najstarsza osoba miała około 60 lat. Jesli to prawda, to sąd ma przesrane. Takir błędy dzieją się poza apelacja. To oszustwo w procesie, nie musi składać apelacji xd od tego jest inna ścieżka prawna
  • Odpowiedz