Aktywne Wpisy

cheeseandonion +34
Ludzie kochani!? A cóż to mi do chałupy wlecialo!?
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki
źródło: temp_file3489622866426113810
Pobierz
aircod +8
Wykopki na tych tagach programistycznych obrały sobie za cel obrzydzenie nowym wejście do branży. Co drugi post to jakieś wymyślane historyjki o końcu pracy zdalnej, mega-kryzysie, słabej jakości memy i pracy za minimalną - o debilach, którzy proponują pracę lekarza zamiast programowania nie wspominając. Mam wrażenie jakby był gdzieś jakiś Discord, gdzie się umawia 20-30 osób i mają za cel tylko spamować tutaj w kółko tymi samymi treściami xD
Brakuje mi czasów,
Brakuje mi czasów,

Zawiadomienie trafiło do sądu.
Jesli tak, to od razu myślcie dlaczego ktoś miałby ryzykować więzieniem oszukując sąd? Xd
Od początku cos się mocno nie klei. Zawodowi sędziowie w uk orzekają, ze Depp pobił żonę co najmniej 12 razy, a jury orzeka, ze Amber była i nie była ofiara przemocy. Wygrywając swój pozew była ofiara przemocy z rak Deppa, a w innych już nie.
W jury powinien zasiadać 77-letni mężczyzna. Nie było takiej osoby. Był za to 52-latek nie wiadomo skąd. Miał tylko takie samo nazwisko.
Wszystkie stacje podczas procesu podały, ze najstarsza osoba w jury ma około 58-60 lat.
źródło: comment_1657320104uIcwWZfPzriP7gxPnV5Rmo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@janusz1200: wiesz. Ciężko uzyskać rożny wynik z tej samej sprawie. Fakty, logika, łączenie faktów i takie tam
@powaznyczlowiek: Już? Xd zawiadomienie do sądu wpłynęło dzisiaj
Komentarz usunięty przez moderatora
Większość tego wniosku dotyczy kompletnie bezsensownych i nieznaczących analiz, mówiących jak to jury się pomyliło, mimo że takie rzeczy to jak już w sądzie najwyższym wzięliby pod
[](https://s3.documentcloud.org/documents/22077924/johnny-depp-v-amber-heard-motion-to-set-aside-verdict-july-2-2022.pdf)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1657348084JkyppefGl85f8iXKEXBDeF.jpg
Pobierz