@prostymysliciel: Nope, dzwoniłem tam i mieli troszkę dłuższy termin, a akurat na czasie mi zależało wiec zdecydowałem się na karmelkowa. Ale tez rozważałem ten warsztat ;)
@prostymysliciel: Na Karmelkowej i Kwiatkowskiego mają ceny od czapy prawie jak w ASO i jak już jest coś bardziej nietypowego do zrobienia to już nie wygląda to tak kolorowo jak przy usterkach znajdź-wymień. Polecam HybridCars na Paczkowskiej. Mały garaż prowadzony przez Pana z Ukrainy ale zna się jak mało kto ( ͡°͜ʖ͡°)
@aikonek @Chochla @BPA_ Nic sie nie zepsulo tylko wymiana plynow itp. Ile w Aso kosztuje wymiana olejow i wszystkich filtrow? Szukam żeby nie przeplacac :D
@prostymysliciel: nie pamiętam ile w ASO za taki zestaw. Upewnij się, że te godziny otwarcia nie kłamią bo ja zawsze byłem w tygodniu więc nie potwierdzę czy w sobotę ktoś tam faktycznie jest.
@prostymysliciel: do wymiany oleju i filtrów to chyba nie potrzeba "dobrego mechanika od hybryd" :D myślałem, że jakaś gruba awaria. Akurat za takie rzeczy cena w ASO jest chyba standardowa, sam olej może trochę droższy mają, bo leją ten swój Toyotowski. Nie mam akurat pod ręką faktur, ale przy okazji sprawdzę.
#wroclaw #hybryda #toyota
@robert-mackowski
bylem tam kiedys, faktycznie spoko.
A na kwiatkowskiego byliscie? Bo na krzykach jest kilka punktow ktore robia japoncow.
@Chochla
@BPA_
Nic sie nie zepsulo tylko wymiana plynow itp. Ile w Aso kosztuje wymiana olejow i wszystkich filtrow?
Szukam żeby nie przeplacac :D
Mi spoko cene wyliczyli, jakos 100-150zl drozej niz w zapyzialym warsztacie
Akurat za takie rzeczy cena w ASO jest chyba standardowa, sam olej może trochę droższy mają, bo leją ten swój Toyotowski. Nie mam akurat pod ręką faktur, ale przy okazji sprawdzę.