Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +64
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
Wrrronika +14
Czy jeśli mój paczkobiorca nie chce odebrać paczki mimo, że jest już w paczkomacie od kilku godzin to zmaczy, że umarł?
#wykopaka
#wykopaka

Dwa, czy faktycznie sypią się za to mandaty czy to jakiś martwy zakaz?
#wroclaw
@shelby0153: Rzadko bo rzadko ale dawała SM.
Pomysł nie jest debilny. Zakaz wziął się z tego, że w lecie na rynku jak są ogródki, turyści, ludzie z dzięcmi a rowerzyści dalej z----------i i było parę sytuacji gdzie były potrącenia. Dodatkowo rynek jesteś w stanie łatwo ominąć jak jedziesz rowerem więc jak dla mnie zakaz jest ok.
Hulajki w takim miejscu zgodnie z prawem powinny jeździć prędkością pieszego także w myśl przepisów problemu nie stwarzają.
Pracowałem w samym rynku przez rok. Dopóki nie pracowałem na rynku uważałem ten zakaz za głupi. Po roku pracy zmieniłem zdanie. Uważam wręcz, że powinni kontrolować go częściej bo ilość debili na rowerach jest taka
Ok, widzę ekspert nie tylko cyklista, ale i
@shelby0153: przed pandemia zakaz nie obowiazywal rano
Było ładnie wypisane 5-9 jest dozwolona jazda rowerem.
@shelby0153: A to nie ma tam odpowiednich znaków? Czy może typowy pedalarz jest typowy i na znaki nie zwraca uwagi? Zakaz jest bardzo dobry bo pedalarzom w d*pach się poprzewracało i powodowali niebezpieczne sytuacje lawirując wśród pieszych.