Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +36
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

Hejka. Moja dziewczyna chciała by zacząć programować. Jest laikiem i zaczyna praktycznie od zera. Była na jakimś darmowym kursie online 7dni z HTML i jej się spodobało. Po kursie dostała ofertę na wykupienie całego kursu za 17k (przecena 3 k). Czy to nie za dużo? Ona się trochę wkręciła i chciałaby opłacić ale ja staram się kalkulować chłodna głową. Co o tym myślicie? Czy są jakieś tańsze albo darmowe kursy lub jakieś stonki gdzie można się powoli w swoim tempie pouczyć ? I czy to nie jest jakiś scam?
źródło: comment_1656961290821XqSER2iSuTOLuoFpW5m.jpg
Pobierz18k XDDDDDD
2/10 bo odpisałam.
Bardzo dużo jest materiałów w necie za free. Moim zdaniem te kursy to wyciąganie kasy bo są bardzo drogie.
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
@Canova: na udemy pełno jakiś pajaców z Indii z łamanym angielskim i zerowym pojęciem. Z podstawowej wiedzy jedynie lynda.com ma dobre wideo kursy.
Komentarz usunięty przez autora
Proszę, można się zapoznać przed kupnem. 65h materiałów + ćwiczenia i projekty. Z tym, ze warto poczekać na promocje, wtedy kurs jest po 55zl.
https://www.udemy.com/course/the-web-developer-bootcamp/?LSNPUBID=JVFxdTr9V80&ranEAID=JVFxdTr9V80&ranMID=39197&ranSiteID=JVFxdTr9V80-NTVN5T2iXncWroyMNFlxRg&utm_medium=udemyads&utm_source=aff-campaign