Aktywne Wpisy
PanMaglev +595
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +43
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Hejka. Moja dziewczyna chciała by zacząć programować. Jest laikiem i zaczyna praktycznie od zera. Była na jakimś darmowym kursie online 7dni z HTML i jej się spodobało. Po kursie dostała ofertę na wykupienie całego kursu za 17k (przecena 3 k). Czy to nie za dużo? Ona się trochę wkręciła i chciałaby opłacić ale ja staram się kalkulować chłodna głową. Co o tym myślicie? Czy są jakieś tańsze albo darmowe kursy lub jakieś stonki gdzie można się powoli w swoim tempie pouczyć ? I czy to nie jest jakiś scam?
18k XDDDDDD
2/10 bo odpisałam.
Bardzo dużo jest materiałów w necie za free. Moim zdaniem te kursy to wyciąganie kasy bo są bardzo drogie.
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
@Canova: na udemy pełno jakiś pajaców z Indii z łamanym angielskim i zerowym pojęciem. Z podstawowej wiedzy jedynie lynda.com ma dobre wideo kursy.
Komentarz usunięty przez autora
Proszę, można się zapoznać przed kupnem. 65h materiałów + ćwiczenia i projekty. Z tym, ze warto poczekać na promocje, wtedy kurs jest po 55zl.
https://www.udemy.com/course/the-web-developer-bootcamp/?LSNPUBID=JVFxdTr9V80&ranEAID=JVFxdTr9V80&ranMID=39197&ranSiteID=JVFxdTr9V80-NTVN5T2iXncWroyMNFlxRg&utm_medium=udemyads&utm_source=aff-campaign