Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

Ja bym szukał okazji a nie telefonu
Boże chryste panie. Tego nie da sie używać. Nie wiem jak wy na tym androidzie żyjecie. Ten telefon przez trzy miejsce doprowadził mnie do szału tyle razy ze to sie w głowie nie mieści. iPhone 11 przy nim to demon wydajności.
Po trzech
chłop ma ostre wymagania i dziwi się, że kwota za telefon ostra xD
@bartdziur: moja dziewczyna ma iphone 11 pro i bardzo chwali, stąd cel obrany na ip13, ale nadal szukam sensownych alternatyw ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale zdecyduj się typie, albo masz duże wymagania i liczysz się z dużą forsą, albo mniejsze wymagania i mniejsza forsa
@bartdziur:
w sensie, flagowy telefon zmieniłeś na taką średnią półkę i zdziwiony, że jest gorzej?
serio?
no to płacisz cztery koła i jest fajnie
czego nie rozumiesz, ktoś ma cię przekonać co dla ciebie jest lepsze (wifon czy android)?
@dzony11palcow: Co taki tani ten redmi? Wybierz coś z androidem w cenie ip13, bo nie ma co porównywać top iphone z średnim androidem
Teraz jest moda na Realme, #xiaomigorsze
W sumie to nic nie doradzę, bo sam mam budżetowy Xiaomi kupiony zanim wprowadzili VAT na zakupy z Chin, a jestem z niego bardzo zadowolony.
Witamy w dzikim kapitalizmie, gdzie nie da się kupić coś dobrego w przystępnej cenie.
Przykładowo już nawet taki iPhone XS jest dobrym wyborem, ma dobra baterie, aparat, procesor, wyświetlacz amoled, dużo GB ram, ale nie nie można go sprzedawać w cenie 2499 zł, trzeba wypuścić gunwo jak iPhone SE w cenie 2299 zł, albo iPhone 12 za 3599 zł, różnica to
@dzony11palcow: ze względu na brak dystrybucji tego telefonu w Polsce, nie działa w nim 5G (przynajmniej na razie, może w przyszłości ruszy) - piszę, żebyś był świadomy, że ten telefon nie spełnia Twojego wymagania (chociaż sam mam Pixel 6 Pro, ale nie czuję jeszcze potrzeby posiadania 5G, więc u mnie nie wpływało na decyzję)
Na Twoim miejscu chyba poszedłbym w iPhone'a, ewentualnie jakiegoś OnePlusa. Natomiast jestem z
To średniak, a nie budżetowiec.