Wpis z mikrobloga

dlaczego waszym zdaniem w galeriach handlowych i w różnych innych miejscach gdzie jest dużo knajp obok siebie to zawsze #mcdonalds ma najwięcej klientów i jest najbardziej oblegany?

W takich miejscach zazwyczaj 80% klientów jak nie wiecej bierze dla siebie mak, jakie jest tego wyjaśnienie?

#burgerking #jedzenie #fastfood #pytanie #zahir #kfc #galeriahandlowa
Herato - dlaczego waszym zdaniem w galeriach handlowych i w różnych innych miejscach ...

źródło: comment_1656933192FcKRQ4n7Rb3K0NTXNtFFvw.jpg

Pobierz
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Taki_tam: Przecież nawet mirek nad Tobą napisał, ze jest tanio. Zresztą dużo osób już tak napisało. Chyba, że dalej wierzysz w burgerownie z cenami 19zł za burgera. Ale to nie 2016. Albo mieszkasz na jakieś wsi. Albo smash burger z 80g mięsa w ofercie lunchowej.
  • Odpowiedz
Po KFC mam prawie zawsze sraczkę xD Jest sporo ludzi, którzy tez nie lubią po prostu ostrego jedzenia i dla nich nawet względnie łagodna kanapka w KFC jest za ostra.

@ElLama: To nie chodzi o ostrość nawet IMO, ja lubię ostre i ani kebab z ostrym sosem ani hinduskie żarcie tak mi nie przepala odbytu jak KFC ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Herato:
1) Możesz zamówić w kiosku.
2) Czas oczekiwania do 5 minut zazwyczaj, a jak jest pusto to często i w minute się dostanie.
3) Wbrew pozorom masz ładnie rozpisane kalorie i makro w przeciwieństwie do innych miejsc.
4) McDonaldy są w miare tanie, jak na burgerownie, przypominam że najbardziej wypaśny zestaw to koszt ok 30 pln
5) Jeżeli nie masz rozepchanego żołądka, to się za ~20 pln możesz najeść,
  • Odpowiedz
@HetmanPolnyKoronny:
Co do KFC to mam uraz po tym jak dostałem surowego kurczaka w granderze i musiałem wyrzucać (brałem na wynos)

A BurgerKing jest dobry, ale jest go mało. W Warszawie, bo o tym mieście się mogę wypowiadać, po prawej stronie Wisły są dwie lokalizacje (galeria pólnocna + M1 w Markach, którą liczę tylko dlatego że tam autobusy miejskie dojeżdżają). Do tego żeby w drugim przypadku do BK dojść, to
  • Odpowiedz
@Herato: Bo zamiast frytek można wziąć sałatkę np. z oliwą czy innym dressingiem. Kfc czy Burger King tego nie oferuje. Ja osobiście preferuję Salad Story, bo jestem na keto. Lepsze to niż panierka z dodatkiem kurczaka jaką oferuje np. KFC. Normalnie maksakra to była. Nie polecam bites grande. W McDonald's masz większy wybór i możliwości personalizacji.
  • Odpowiedz
@Herato: wiesz co jesz przede wszystkim, w sensie ludzie nie chcą wychodzic że strefy komfortu i wolą rzeczy znane, dlatego w obcym państwie na 100 osób 95 zje w MC jak musi coś zjeść na szybko. Tak samo jest nie wiem, z oglądaniem filmów, większość ludzi woli obejrzeć coś co już widziała i wie, że jest dobre niż szukać czegoś nowego (bo może się rozczarować). Ot nasza natura konformistów
  • Odpowiedz