Aktywne Wpisy

AtlantyQ +201
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz
qlimax3 +120

W takich miejscach zazwyczaj 80% klientów jak nie wiecej bierze dla siebie mak, jakie jest tego wyjaśnienie?
#burgerking #jedzenie #fastfood #pytanie #zahir #kfc #galeriahandlowa
źródło: comment_1656933192FcKRQ4n7Rb3K0NTXNtFFvw.jpg
Pobierzźródło: comment_1656962388UilNkkGEQqqd3kdfjdZFj2.jpg
Pobierzi wyuczone przez częste reklamy nawyki.
@ElLama: To nie chodzi o ostrość nawet IMO, ja lubię ostre i ani kebab z ostrym sosem ani hinduskie żarcie tak mi nie przepala odbytu jak KFC ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1) Możesz zamówić w kiosku.
2) Czas oczekiwania do 5 minut zazwyczaj, a jak jest pusto to często i w minute się dostanie.
3) Wbrew pozorom masz ładnie rozpisane kalorie i makro w przeciwieństwie do innych miejsc.
4) McDonaldy są w miare tanie, jak na burgerownie, przypominam że najbardziej wypaśny zestaw to koszt ok 30 pln
5) Jeżeli nie masz rozepchanego żołądka, to się za ~20 pln możesz najeść,
Co do KFC to mam uraz po tym jak dostałem surowego kurczaka w granderze i musiałem wyrzucać (brałem na wynos)
A BurgerKing jest dobry, ale jest go mało. W Warszawie, bo o tym mieście się mogę wypowiadać, po prawej stronie Wisły są dwie lokalizacje (galeria pólnocna + M1 w Markach, którą liczę tylko dlatego że tam autobusy miejskie dojeżdżają). Do tego żeby w drugim przypadku do BK dojść, to
Maczek to zawsze ten sam smak, zawsze czyste i świeże etc.