Aktywne Wpisy

dos_badass +37
źródło: 20251130_113723
Pobierz
czarrny +3
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz

ma ktoś z was może macbooka i korzysta z monitora 34 cali? Polecasz swój obecny monitor 34' czy może zmienił byś go na inny? Lub poleca ktoś moze jakiś monitor 34 cale?
#komputery #monitory #macbook #ios #laptopy #laptop
@Reirethis: Dzięki, poczytam o nim. Można do niego podpiąć maca?
Jeśli potrzebujesz monitora o dużym polu roboczym to bardzo polecam. Ładnie
"Port USB Type-C™ pozwala zarówno na przesyłanie obrazu i danych, jak i na ładowanie podłączonych urządzeń, dzięki czemu możesz podłączyć swojego laptopa za pomocą jednego kabla."
@kopyta_doskonale: jaki to jest tani monitor od LG? mam 32UN880-B i nie narzekam... korzystam cały czas z USB-C (z Dellem i MacBookiem na zmianę)
@jedermann: Ooo, bez żadnych problemów łączy się z macbookiem? Nie ma problemów z ostrością fontów? Sporo osób narzekało na to przy monitorach 34"
Mozesz poczytac sobie opinie na amazonie, dla duzej ilosci osob usb po prostu przestaje w nich działać.
@jedermann: A masz może porównanie z innymi monitorami 34 calowymi? Albo jak wypada ostrość fontów w porównaniu z wbudowanym ekranem retina?
Ciekawe jest to co piszesz, bo problem z ostrością fontów teoretycznie dotyczy tej rozdzielczości i tego, że maki słabo radzą sobie ze skalowaniem. Sam mam samsunga 34" i próbowałem wielokrotnie coś zrobić z tą ostrością, ale pozostało mi jedynie przyzwyczaić się do tego, że tak po prostu jest
U mnie ze skalowaniem nie ma problemów, ale znowu - przy połączeniu bezpośrednim monitora po
A jak właśnie ze skalowaniem interfejsu? Taka rozdzielczość i 32 cale nie powoduje, że wszystko jest bardzo małe i trzeba powiększać interfejs, żeby komfortowo korzystać?