Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Czy istnieje jakiś trening lub metoda pracy nad sobą, żeby można było uporządkować myśli i nauczyć się głęboko skupiać się na nich bez rozpraszania innymi? Mam od zawsze problem z rozpraszaniem, słabą koncentracją i gonitwą myśli w postaci kreowania kaskady pokrewnych wątków, które następują jeden po drugim, aż oryginalny wątek ucichnie, zostanie zapomniany lub straci znaczenie w morzu tych pozostałych.
#psychologia
#psychologia
Jest ciężko w tej Polsce dlatego chciałem was zapytać czy ma ktoś kod zniżkowy na pyszne.pl? Ten złodziej prywaciarz podniósł cenę kebaba na 25zl u mnie w Sędziszowie Dolnym...
#pracait #pysznepl #korposwiat #programista15k #kryptowaluty
Szacun za odwagę dla op, ze się nie wstydził pochwalić
Inflacja proszę państwa. (ʘ‿ʘ)
@arektokox: Po co trolowi odpisujesz? Trol z beskidów został PMem od niewiadomo czego i zasrał mirko swoim wypierdem.
A czego ty się spodziewasz po stosunkach międzynarodowych? Od czegoś trzeba zacząć. Jak masz ponad 10 BTC to zdecydowanie HODL.
Musisz być bardzo senior dev, skoro liczysz na stare. Mój dziadziu tak liczył, ale on miał 96 lat jak umarł 5 lat temu.