Nie ma w historii tego kraju utworu, który od momentu wydania pasowałby idealnie przez następne 12 lat przynajmniej od momentu jego wydania xD Po prostu puszczasz w dowolnym momencie swojego życia i pasuje xD
Do Kazika czy 52 Dębiec się oczywiście nie umywa, niektóre rymy jakieś takie koślawe, ale mi się w sumie podoba, a patrząc na to co potrafi serwować współczesny rap to można powiedzieć, że prawie perełka pod względem przekazu xDDD
@sz-n: Pierwszy wers już na szczęście stracił aktualność i już mamy te wspaniałe autostrady.
polska" już nie brzmi aż tak dosadnie, bo jednak wiele publicznych miejsc wygląda już lepiej i schludniej, niż te 10 czy 20 lat temu.
@buczubuczu: Tekst do „Polski” powstał jeszcze za głębokiej komuny, w latach 80. i został cofnięty przez istniejącą jeszcze cenzurę. Wydany został dopiero po 5 latach.
@sz-n: Nie, bo nie mam obowiązku ich podawać i nie będę się zniżał do poziomu dzbana malkonenta, który wszystko neguje, i w dodatku kłamcy, bo polskie ceny NIE SĄ najwyższe w Europie. Fakt jest też taki, że od 1997 sieć zmieniła się znacząco i teraz jest 5 największa w Europie, a swoimi negującymi komentarzami obrażasz ludzi, którzy zbudowali te tysiące km autostrad i dróg ekspresowych oraz którzy nadzorowali te budowy poprzez ich
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Po prostu puszczasz w dowolnym momencie swojego życia i pasuje xD
#muzyka #przemyslenia #polska #youtube #inflacja
Legendarny Afrojax - Wojciech Modest Amaro
@sz-n: Pierwszy wers już na szczęście stracił aktualność i już mamy te wspaniałe autostrady.
@buczubuczu: Tekst do „Polski” powstał jeszcze za głębokiej komuny, w latach 80. i został cofnięty przez istniejącą jeszcze cenzurę. Wydany został dopiero po 5 latach.
Ała, #!$%@?, rzeczywiście.
@sz-n: Aha, populista i demagog. Nie mam więcej pytań.
Znasz wszystkie utwory? xd ja słucham dużo muzki i nawet nie zaryzykowałbym, ze znam 5% więc takie tezy trochę z dupy wysnuwasz