Wpis z mikrobloga

Musze zrobić przerwe w redukcji. Ostatnio po szybkim spadku z 76 na 73 mega odczułem to na wygladzie i generalnym flow. Moge nawet zaryzykować że straciłem zapał do tego wszystkiego. Było to spowodowane jak myślę za dużym deficytem cal i zmęczeniem po cardio, zawirowaniami w pracy. Aktualnie 75.2 robie pauzę 10dniowa i wracam na drogę do 69kg. Film z dzisiaj przy średnim oświetleniu. #silownia #mikrokoksy #redukcja
Bexans94 - Musze zrobić przerwe w redukcji. Ostatnio po szybkim spadku z 76 na 73 meg...
  • 50
@Bexans94: masz bardzo podobne parametry do mnie, tylko ja z wagą idę do góry. Przy 66kg wyglądałem jak szczypior, przy 69 pewnie nie byłoby dużej różnicy. Czemu taki cel? Maksymalna docinka? Bo pewnie bez jakichś bombowych suplementów to masa mięśniowa też poleci.
@VoiDancer: 0 supli. Mam jakas paczke białka KFD WPC 80 ale robie z tego ciasta raz na dwa miesiące. Ważyłem na masie prawie 100kg teraz chce się mega wyciac i zrobić mase ale taką z głową.
@PatusiaNiusia: od 400-500 w zależności ile zjadłem w ciągu dnia. Wiadomo że czasami ale to bardzo rzadko jak zjadłem mega dużo to spalałem całość na rowerku nawet do 1200+cal.
W tygodniu kręce praktycznie na wszystkich treningach no chyba że się gorzej czuje
aktualnie 2070cal staram się nie mniej niż 2g białka na kilogram. Co do węgli i tłuszczu to raczej tak balansuje. Jak jest mi trudno wytrzymać to zjadam więcej węgli niż tłuszczy itp

@Bexans94: to ty chodzisz głodny cały czas? Ja mam <170 i po prostu robie wiecej cardio żeby mieć te 3500kcal spalonych dziennie (co prawda z zegarka, więc realnie jakieś 3200kcal) i jem nie mniej niż 2500kcal, najczęściej 2500 czasem