Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#burza #szczecin
źródło: comment_1656683786c4NSF2rq2RE6eCH04OnGpd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_165668420920aDUg43lXUuzoBsIPhmTp.jpg
Pobierzwiem widać bezklasowy właz okrągły więc pewnie nie elektryka/telekomunikacja - ale kto tam wie co w Szczecinie kombinują
@IceGoral: Tej ale teraz serio pytam bez ironii czy ataku.
Nie jest to tak ze kanaly sciekowe to maja takie "zeberka" i szersze szpary wlasnie po to zeby woda szybko
źródło: comment_1656684407aETtZTvbS1JCDxkrZgIKbG.jpg
Pobierzsanitarna tzn np studnia wodomierzowa, kanalizacja sanitarna, kanalizacja deszczowa, inne komory technologiczne itp
i tu zależy gdzie poleciało, jak studnia rewizyjna deszczówki to super, jak coś innego to nei koniecznie bo np może kogoś os kanalizacji sanitarnej zalać ;D
@theodolit: No przyznam ze nie spodziewalem sie tak rzeczowej odpowiedzi.
musze pogooglac co te wszystkie nazwy oznacaja w praktyce :P
Niemniej tak mi sie wydawalo ze jak pelna pokrywa to niekoniecznie chcemy tam miec duzo wody :D Takie jakby
@IceGoral: Tym ze "pelna pokrywa" niekoniecznie sluzy do tego zeby woda leciala "w dol"? :PPP
Ja tez nie wiedzialem ze jest tak duzo rodzajow "studzienek".
@IceGoral: Chcial pomoc to fakt. Faktem jest tez to ze nie pomyslal ze pelna pokrywa nie jest przypadkowo a bardziej po to zeby za duzo wody sie tam nie dostalo :P
Ale jest jeszcze jeden fakt o ktorym wspomnial
Edit: ogólnie temat rzeka :P
@gorzki99: Srej
@sogen: Czesc nie znam sie i dlatego pytam.
Co przeszkadza deszczowka w kanalizacji sciekowej? Dlaczego kanalizacja sciekowa ma pelne pokrywy (ktore jakos mi sie kojarza z tym ze sa po to zeby woda raczej nie
@Pilaf: Juz dzisiaj sralem. Nie musze drugi raz.