Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@gorzki99: no i bardzo dobrze cche zrobić zakupy idę do Biedronki chce browara burgera hotdoga pomidora co mi zabraknie to idę do żabki i tyle xD a że Janusz co bierze sete za mną się spóźni do roboty bo babka leje mi 2 sosiwa do hotdoga to szczerze naprawdę mnie to nie obchodzi xD
  • Odpowiedz
@Sakaton: Ogolnie to jestem wredny. Ale zazwyczaj nie az tak jak bede teraz.

To zycze ci zebys wpadajac do zabki (bo po drodze i jedyna otwarta o tej porze) po sniadanie do roboty trafil na autokar emerytow placacych rachunki i drugi autokar - wycieczka szkolna i kazdy bierze po hot dogu.

Jakim trzeba byc nieogarem zeby twierdzic ze na czasie zalezy tylko januszowi co stoi po setke?

Ogarnij sie.
  • Odpowiedz
bo wcale nie jesteś od nikogo lepszy.

@unitr-A: A jednak jestem.

W odroznieniu do polmozgow nie uzywam wulgaryzmow - taki podstawowy lvl kultury. Jak widac niektorzy go nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@gorzki99: Zarówno w żabkach jak i dużych marketach masz możliwość podejścia do samoobsługi gdzie najczęściej nie ma kolejki, w czasach coraz bardziej wyśrubowanych marż firmy dywersyfikuja swoje zyski więc nie powinno dziwić że żabka łapie się czego może aby powiększyć ofertę. Ja na tym korzystam bo mam wszystko w jednym miejscu. Zawsze można skorzystać z oferty nowoczesnych sklepów osiedlowych w których musisz pokazywać palcem produkty a i ceny często trzeba
  • Odpowiedz
w czasach coraz bardziej wyśrubowanych marż firmy dywersyfikuja swoje zyski więc nie powinno dziwić że żabka łapie się czego może aby powiększyć ofertę

@Sakaton: No spoko. Nic mi do tego czego sie kto lapie. Patrz poczta polska od dawna.

Jasne ze czasem sa kasy samoobslugowe. Jak sa to korzystam. Tylko ze nie zawsze
  • Odpowiedz