Aktywne Wpisy

Głośno ostatnio o rosnącym bezrobociu wśród młodych - naprawdę kogoś to dziwi? W Polsce nie brakuje pracy, brakuje tylko pracy pozwalającej na godne życie. Na prowincji jedyna dostępna praca to czterobrygadówka na produkcji w 40 stopniach za minimalną albo mniej. Za to w wielkich miastach jak Wrocław czy Warszawa można od ręki znaleźć pracę która nie pozwoli ci się utrzymać wynajmując mieszkanie w tym samym bloku w którym byś pracował. W powiatowych

Salido +188
Minął 51. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
224 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
241 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
224 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
241 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-36
Pobierz

Spalanie na poziomie 4,5L/100 km w dziewiętnastoletniej cytrynie picasso.
Mialem sporo trasy tym razem, ale 15km szybciej i spalałem litr więcej.
W sumie to na tej jeździe, zaoszczędziłem więcej niż obajtek chciał dać za zainstalowanie swojej apki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#chwalesie #citroen #spalanie
Zdjęcie poglądowe
źródło: comment_1656566897MMwuKgTHslTBJHOplwJXD9.jpg
PobierzI tak jak mówisz, żadnych problemów nie miałem, a większość kilometrów robiłem po mieście
Aczkolwiek przy dłuższej podróży to prędkość 110 jest bardzo wygodna. Nigdy nie rozumiem ludzi którzy jad nad morze cała rodzina i gonią 160 albo o więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°) To już trzeba być naprawdę skupiony i wg mnie jest nieekonomiczne.
@Krzysztof53647 ja sobie zawsze liczę
@Kulek1981: proszę bardzo: srednie spalanie z prędkością 105km/h (105km/h według GPS, według wskaźnika w aucie 110 bo prędkościomierze zawsze zawyżają) to 4,8L/100km. Pełne dane w raporcie w obrazku
źródło: comment_1656953475AH0M2FZnp6kykEczvxUJYy.jpg
Pobierzźródło: comment_16569535599BNyJMJ0ZM0Gr1lrUWCovs.jpg
Pobierz