Aktywne Wpisy
Joxek +14
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +43
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Spalanie na poziomie 4,5L/100 km w dziewiętnastoletniej cytrynie picasso.
Mialem sporo trasy tym razem, ale 15km szybciej i spalałem litr więcej.
W sumie to na tej jeździe, zaoszczędziłem więcej niż obajtek chciał dać za zainstalowanie swojej apki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#chwalesie #citroen #spalanie
Zdjęcie poglądowe
Nie ważne jaki masz silnik to przy 160km/h każdy zaczyna żłopać. Akurat te miejskie #!$%@? co maja 1.4 moga mieć grubo ponad 100 koni a nie ledwo 100 ( ͡° ͜ʖ ͡°) I dla nich taka prędkość 110km/h jest idealna. Nie palą więcej, komfort jazdy spoko, a i jeszcze jest czym przyspieszyć.
Komentarz usunięty przez autora
A wiec dupa prawda. Jazda 110 na tempomacie a jazda 160 to jest innym świat. Trochę nie za bardzo kumasz jak działa silnik i jak rośnie zużycie paliwa.
Na dodatek ja tu ciagle mówię o paliwie a ty wyjeżdzasz z komfortem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@ZlodziejBilonownic: mi 1.6 hdi w DS3 bierze 4,5 przy 130, a przy 105 to lekko poniżej 4 schodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Samochód powyżej 120 zaczyna żłopać i pogódź się z tym.
Przecież wg tego co piszesz to przy 160 pali ci o 50% więcej wiec jest zlopanie na całego xD
Wcześniej jeździłem 120, ale zauważyłem, że nie ma sensu.