Wpis z mikrobloga

Pytanie do ekspertów - czy to jest bait czy realne?

Wypowiedź pewnych samców z forum. To jest jakaś wkręca czy rzeczywiście za granicą jest tak kolorowo, że pierwszy lepszy chłop se może trójkąta zaliczyć?

Wiem że długie, wiec TLDR: koleś, który miał małe powodzenie w p0lsce i p0lki nim gardziły, pojechał do tajlandii i non stop ruchał, laski same go prosiły o s--s

#podrywajzwykopem #redpill #blackpill #tinder #badoo #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #s--s #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
P.....c - Pytanie do ekspertów - czy to jest bait czy realne?

Wypowiedź pewnych sa...

źródło: comment_1656335551qzfc2xogHSiQ3EY3YwS6oU.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Btw 2. Ogólnie chłop g---o widział. Phuket, wyspa z Niebiańskiej Plaży? Xd Za darmo szkoda czasu na rzeczy o których pisał, poważnie. Są tysiące, dosłownie tysiące ciekawszych miejsc w tym kraju. (to ostrzeżenie dla tych, którzy chcieliby pójść w jego ślady 1:1. Phuket jest betonowe, c-----e i pełne ruskich).
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Swojego czasu będąc w społeczności pokerowej (okolice 2010), już wtedy pośród niektórych użytkowników zapanowała moda na wyjazdy do Tajlandii. Naczytałem się dość historii i zdjęcia też widziałem, dowiedziałem się czym jest ping pong show i że jest multum ladyboyów. I że biały facet z Europy jest atrakcyjny. Także tak, te sytuacje są możliwe, choć wydają się nieco abstrakcyjne i naciągane, ale zdecydowanie tam będziesz mieć więcej akcji niż tutaj.
  • Odpowiedz
Dziwnym trafem wszyscy ci ruchacze PUA w przeszłości byli traktowani przez kobiety jak g---o. Nagle przeszli na PUA i opisują w internecie jakie to d------i nie zaliczają. Na

@drylu09: Bo tak to się często zaczyna. Jeżeli ktoś nie ma problemów z lochami, to nie potrzebuje PUA i nigdy w ogóle nie wpadnie na ten temat. Lub wpadnie, ale będzie to miał w dupie. PUA często się uczą ludzie po serii
  • Odpowiedz