Aktywne Wpisy

comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.

Kolanka +268
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
źródło: temp_file5570427271779179624
Pobierz

Wypowiedź pewnych samców z forum. To jest jakaś wkręca czy rzeczywiście za granicą jest tak kolorowo, że pierwszy lepszy chłop se może trójkąta zaliczyć?
Wiem że długie, wiec TLDR: koleś, który miał małe powodzenie w p0lsce i p0lki nim gardziły, pojechał do tajlandii i non stop ruchał, laski same go prosiły o s--s
#podrywajzwykopem #redpill #blackpill #tinder #badoo #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #s--s #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
źródło: comment_1656335551qzfc2xogHSiQ3EY3YwS6oU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie znasz życia? Rzeczywistości? Obserwuj ludzi. Najwrażliwsze czynniki ego to pieniądze i s--s. W tych kwestiach ludzie naginają prawdę najbardziej. Nie wierz we
Mnie tylko interesuje czy takie akcje zagranicą są realne czy nie.
Przecież i tak takie wakacje są lepsze niż związek z otyłą p0lką całe życie
@Pozytywny_gosc: Nie zauważyłem żeby Polki notorycznie gardziły facetami. Chyba że są natarczywi. To jest jakaś wydumana zakrzywiona rzeczywistość w umyśle frustratów i ludzi z problemami psychicznymi. Ktoś taki na pewno nie miałby seksu z ulicy z gwiazdą p---o 10/10 jak to miał autor tego postu, w jakimkolwiek kraju.
Zresztą wierz sobie w co chcesz. Jedź do Tajlandii i ruchaj. Tylko
A ty nie byłeś nigdy to co się wypowiadasz frustracie skoro nie masz żadnej wiedzy w tym temacie, tylko jakieś mity? Wołałem o wypowiedź eskperta, a nie janusza czerpiącego wiedze z TVP
@Pozytywny_gosc: Nie byłem nigdy w Tajlandii, ale na jakimś kanale YT gościu mówił, że tego typu sytuacje, że atrakcyjna laska zabiera cię na s--s, w rzeczywistości jest to p---------a, i po fakcie w najlepszym wypadku musisz zapłacić, a w najgorszym zostajesz okradziony.
@Pozytywny_gosc: Przegrywy boją się wyjść do osiedlowego sklepu, ale ok.
Jedni nabierają się na p---------e couchów inwestycyjnych i ładują hajs w nieruchomości (skutki tego każdy wie jakie teraz są). Inni słuchają takich PUAsów i myślą że będą non stop r----ć.