Wpis z mikrobloga

Pytanie do ekspertów - czy to jest bait czy realne?

Wypowiedź pewnych samców z forum. To jest jakaś wkręca czy rzeczywiście za granicą jest tak kolorowo, że pierwszy lepszy chłop se może trójkąta zaliczyć?

Wiem że długie, wiec TLDR: koleś, który miał małe powodzenie w p0lsce i p0lki nim gardziły, pojechał do tajlandii i non stop ruchał, laski same go prosiły o s--s

#podrywajzwykopem #redpill #blackpill #tinder #badoo #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #s--s #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
P.....c - Pytanie do ekspertów - czy to jest bait czy realne?

Wypowiedź pewnych sa...

źródło: comment_1656335551qzfc2xogHSiQ3EY3YwS6oU.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pozytywny_gosc: Dziwnym trafem wszyscy ci ruchacze PUA w przeszłości byli traktowani przez kobiety jak g---o. Nagle przeszli na PUA i opisują w internecie jakie to d------i nie zaliczają. Na wykopie też taki zakolak mitoman był co to ruchał ciągle Brazylijki.

wiec celem posta nie było przechwalanie sie

Nie znasz życia? Rzeczywistości? Obserwuj ludzi. Najwrażliwsze czynniki ego to pieniądze i s--s. W tych kwestiach ludzie naginają prawdę najbardziej. Nie wierz we
  • Odpowiedz
@damianooo8: no ale chłop w innych postach w tym samym temacie narzekał na polskie baby, to nie ma sensu to co piszesz

Mnie tylko interesuje czy takie akcje zagranicą są realne czy nie.

Przecież i tak takie wakacje są lepsze niż związek z otyłą p0lką całe życie
  • Odpowiedz
p0lki nim gardziły, pojechał do tajlandii i non stop ruchał

@Pozytywny_gosc: Nie zauważyłem żeby Polki notorycznie gardziły facetami. Chyba że są natarczywi. To jest jakaś wydumana zakrzywiona rzeczywistość w umyśle frustratów i ludzi z problemami psychicznymi. Ktoś taki na pewno nie miałby seksu z ulicy z gwiazdą p---o 10/10 jak to miał autor tego postu, w jakimkolwiek kraju.

Zresztą wierz sobie w co chcesz. Jedź do Tajlandii i ruchaj. Tylko
  • Odpowiedz
@damianooo8: no ale właśnie po to pytam czy to jest realne czy nie

A ty nie byłeś nigdy to co się wypowiadasz frustracie skoro nie masz żadnej wiedzy w tym temacie, tylko jakieś mity? Wołałem o wypowiedź eskperta, a nie janusza czerpiącego wiedze z TVP
  • Odpowiedz
no ale właśnie po to pytam czy to jest realne czy nie

@Pozytywny_gosc: Nie byłem nigdy w Tajlandii, ale na jakimś kanale YT gościu mówił, że tego typu sytuacje, że atrakcyjna laska zabiera cię na s--s, w rzeczywistości jest to p---------a, i po fakcie w najlepszym wypadku musisz zapłacić, a w najgorszym zostajesz okradziony.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Gościu pisze jak typowy śmieć pozer. W dodatku nie potrafi pisać. ("zawinołem") xd
Jedni nabierają się na p---------e couchów inwestycyjnych i ładują hajs w nieruchomości (skutki tego każdy wie jakie teraz są). Inni słuchają takich PUAsów i myślą że będą non stop r----ć.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: był kiedyś wpis pewnego mirka co był w Tajlandii (tyle że dynamicznego z kumplami) i odczucia miał podobne tyle że we wpisie te laski 10/10 w tych krajach to trochę fikcja ale zwykły polski normik z kartoflanym łbem bez problemu sobie powinien poradzić jeśli nie ma fobii społecznej
  • Odpowiedz
Ogólnie - jeśli jesteś powyżej przeciętnej, to w Azji i Am. Pd. masz jeszcze łatwiej i rzeczywiście występuje zjawisko boostu atrakcyjności. 7/10 to już poważna sprawa, zdecydowanie ponad średnią. Taki chłop na wszędzie poważanie wśród samic, w Azji tym bardziej. Filipiny, Indonezja, Tajlandia to top 3. jeśli chodzi o kierunki s--s-turystki. Opisane akcje są grube, bardzo grube, ale możliwe do zrealizowania. Płacenie za atrakcyjnego chłopa to klasyczka i jest najczęściej spotykaną akcją.
  • Odpowiedz
Na prowincji i północy Tajlandii dziewczyny są bardziej konserwatywne, ale chłop był na południu i w rejonie turystycznym, z Bangkokiem na czele, co czyni wpis mocno legitnym. Z jednej strony ostrzegam przed myśleniem, że tam jest raj dla każdego chłopa i kupowaniem biletów na najbliższy lot. Nie jest. Azjatki, szczególnie tajki są mocno znudzone turystami, i mocno interesowne. Żaden 50-letni łysy grubas nic tam nie wskóra, widziałem zawodowe urabiaczki takich typów. Dodatkowo
  • Odpowiedz
Btw. Kilkukrotnie byłem świadkiem jak do mojej towarzyszki (bardzo wysoka blondynka 185+, o nietypowej urodzie) na żywca podbijały rozmaite indywidua z bezpośrednim pytaniem o s--s. Od napakowanego mokebe, po tajki - kelnerki, między innymi. Mają tam zupełnie inne podejście do sprawy, zwłaszcza w rozrywkowych dzielnicach (vibe kręci się tam wokół jednego). Więc +1 do wiarygodności dla chłopa.
  • Odpowiedz