Aktywne Wpisy
Pali się u nas w robocie, trzeba trochę się spiąć żeby dowieźć tematy do końca, no cóż takie życie. Kolega (dość istotny) nie pojawił się dziś w pracy. Zapytałem kierownika co się stało, powiedział że ten kolega wziął NŻ. Myślę żę coś sie stało, może przyjdzie po południu czy coś, próbowałem się do niego dodzwonić. Co się okazało? Chłop pojechał gdzieś w tatry czy inne doliny pospacerować xD. Dorosły chłop, ojciec i
WLADCA_MALP +68
20 lat temu zaczęła się emisja HIMYM a 10 lat temu wyemitowano odcinek finałowy. Czujecie się młodo?
#serialseries #seriale #heheszki
#serialseries #seriale #heheszki
Chciałbym mieszkać w kawalerce nie pokoju, chcę utrzymać tani w eksploatacji samochód choć na co dzień do pracy dojeżdżałbym na nogach albo hulajnogą elektryczną o ile znajdę pracę i mieszkanie w pobliżu.
Celuję w 3 miasta:
- Kraków bo blisko góry, stare miasto, kopce - widoki
- Poznań bo jeziora i być może tańsze życie
- Warszawa bo... Warszawa
Potem raczej emigracja do Norwegii, o ile ogarnę podstawy języka, uzyskam DSB, może zrobię C+E.
Pytanie, czy po przeprowadzce z innego większego miasta do Warszawy widzicie jakieś znaczne plusy w codziennym życiu? No choćby widok skyline na co dzień, zarobki, standard życia, jakość usług, metro, możliwości rozwoju zawodowego itp. Wszystko biorąc pod uwagę przeciętne zarobki. No albo minusy.
#wynajem #mieszkanie #warszawa #krakow #poznan #zycie #polska #praca #pracbaza
#emigracja #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@mowmiwacpan: Widok skyline to nie jest żaden plus... Zresztą większość warszawiaków wcale na co dzień nie ma takiego widoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio jak się spotkałam ze znajomymi w centrum, to się zdziwiłam, że jest +1 kilkudziesięciopiętrowy budynek więcej, tak często tam bywam, odkąd pracuję zdalnie xD
Centrum jest