Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)

Blackhorn +2
Dostałem taką wycenę kapitalnego remontu mieszkania w wielkiej płycie 62,5 m, rzuciłby kto okiem i powiedział czy ucziwie policzyli? Nie sugeruję że nieuczciwie, po prostu średnio się orientuję jakie są teraz stawki.
#remontujzwykopem #remont
#remontujzwykopem #remont
źródło: Untitled
Pobierz

#serialseries #seriale #heheszki
źródło: how i meet
Pobierzźródło: Hide_the_Pain_Harold_%28Andr%C3%A1s_Arat%C3%B3%29
PobierzKilka lat temu zrobiłem sobie rewatcha i było tak jak pamiętałem - początek i środek serialu bardzo dobry
Lost,got,himym a zapewne i inne, w kazdym z tych seriali ludzie oczekiwali po spekulacjach niewiadomo czego, twórcy próbowali też zaskoczyć i dostarczyć coś co nie było przez fanów typowane i zwykle ludzie byli finałem zawiedzeni.
Mnie się nawet podobał ten 9 sezon ale ostatni odcinek był okropny. Kibicowałem Tedowi i Robin przez cały serial ale domknięcie tego wątku w jakieś 15 minut to była zbrodnia. Tak samo w sumie było przy GoT gdzie to, jak rozstrzygnęły się poszczególne wątki nie było jeszcze aż takie złe ale tempo i skrótowość to nieporozumienie.
@janciopan
Myślę, że ciężko obecnie o taki hype bo zwyczajnie przyzwoitych seriali
Powiedziałbym, że ciężko obecnie o taki hype bo zwyczajnie przyzwoitych serial jest za mało. Mini hajp narodził się w przypadku rodu smoka który był rzeczywiście dobry ale dużo gorszy od gota.
Inny przykład ostatnio to sukcesja.
(
Myślę, że to przesada. Genialnych i przełomowych jest mało. Ale takich przyzwoitych, które da się oglądać i przy tym nie przysypiać to jest do wyboru do koloru prawie na każdej platformie. Myślę, że spokojnie z 2023 byłbym w stanie wymienić z kilkanaście wartych obejrzenia. A jeszcze cały czas są dostępne produkcje z poprzednich lat, do których sięgają młodsi widzowie lub starsi, którzy nie mieli okazji ich obejrzeć. Wybór jest
Przykład to seriale komediowe. Miałeś
Komedia to specyficzny przykład bo tutaj rzeczywiście niewiele się dzieję, a już takie dobre komedie w starym stylu to ekstremalna rzadkość.
Później niż wymienione przez ciebie były jeszcze Parks and Rec, Good Place i Modern Family. Sporo dobrego słyszałem też o Schitt's Creek, które jednak w Polsce jest nieznane bo nie ma tego na żadnej platformie streamingowej i generalnie ciężko o jakiekolwiek źródło.
Z takich bardziej komediodramatów to wyszły
@WLADCA_MALP: a sam final z kolei opowiada historie rozlozona po lebkach na kilkanascie lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)