Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

#praca #emigracja #niemcy #monachium #informatyka
@mmmmmmmmmmmmmm: @LubieSzaszylkiZLublina: zarobki prawie 4000 euro na rękę.
IT Support Analyst, 2 linia wsparcia co generalnie jest znacznie niższym stanowiskiem niz to co w Polsce robiłem.
Szukałem pracy na LinkedIn w Skandynawii, rekrutowałem się do Szwedzkiego oddziału swojej firmy, przeszedłem wszystkie etapy, ale ostatecznie wybrali innego kandydata. Menadżer mnie polubił i zapytali, czy Monachium też mi
BTW te 4k to na trzeciej Steuerklasse się rozumie? Stawka brzmi prawilnie, mi ostatnio szef powiedział, że na podwyżkę nie mam co liczyć, bo moja firma inż. systemów płaci taką stawkę jak mi, a to sporo mniej
Firma z sektora finansowego, amerykańskie corpo i jak tak patrzę to powyżej rynkowej płacą
Lokalsi mówią, że piwko w weekend najlepiej smakuje w Hirschgarten, ale moim zdaniem jednak plaża nad Isar wygrywa :-)
Powodzenia Mirq w stolicy leberkejze! :D