Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Dzięki za większe podsumowanie
źródło: comment_1655806593KE1OViOUgtMv2S0S1Oa2bW.jpg
PobierzZ prostego powodu - bo mamy tutaj więcej możliwości złapania kierownicy i to jest rzecz, której MTB Ci nie zagwarantuje.
a co do opon - 2x przeleciałem wisła 1200 na 35, a w tym roku baltic bike challenge na 42/38 - i było trochę wygodniej, ale też wolniej ;) Po
Wg. mnie Gravel to taki hype marketingowy ;) Teraz inne zawody to będzie pestka. Pomorska jak i wszystkie inne zawody od Pachulskich są specyficzne i takie bardzo na zasadzie "radź sobie sam". Wiele innych gravelowych imprez w Polsce to jednak dogodzenie zawodnikowi w każdym calu i dbanie o trasę
A ja np nie mam problemu n---------ć po u-----h na 35mm ;)
A gravel to dla mnie rower do wszystkiego - czyli nie jest wybitny w żadnej z opcji - ani to szosa, ani to endurance, ani to sztywne mtb, ale jako jeden rower w rodzinie sprawdza się wybitnie. To taki passat w kombiaku - i węgiel na zimę przywieziesz i
proszę napisz dokładnie co zabierałeś z ciuszków, co się nadało co nie :] co do wyboru gravel / mtb z mojego minimalnego doświadczenia objeżdżając dwa razy BBC raz na tym raz na tamtym zdecydowanie wygodniejszy mtb robi robotę.
Pogoda była w pytke więc wiatrówka, deszczówka i ochraniacze były zbędne. A nawet gdyby padało to i tak wiatrówka była niepotrzebna jej funkcje posiada tez deszczówka. Co do ciepłych ciuchów to siadły bo ostatnie