Aktywne Wpisy

tesknilam_ +80
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
dlugiespanko +370
tak właściwie jak przejebią wybory to co powiedzą w telewizji xD? jak to może wyglądać? dadzą czarno biały ekran i smutny jarek powie że to koniec polski czy co?
#tvpiscodzienny #tvpis #bekazpisu
#tvpiscodzienny #tvpis #bekazpisu
#pieklomezczyzn
Nie no wcale nie ma. A określenie "alimenciarz" ma czysto pozytywny wydźwięk.
@Opportunist: Kobiecie też nikt nie nakazuje to raz.
Dwa płacą
Komentarz usunięty przez moderatora
@sylwke3100: Bodaj jest prawo, że kobieta dokonująca dzieciobójstwa po urodzeniu (pierwszy tydzień po urodzeniu) ma w zasadzie 100% szans na niepoczytalność w akcie przemocy. Ma to swoją osobną kategorię psychiatryczną.
Facet w analogicznej sytuacji poza sądem będzie miał samosąd więzienny na
Opinia matki, która porzuciła dziecko jest bardziej wzbudzająca emocje niż ojca, który porzucił dziecko bo to już dla ludzi norma
Jak ojciec zostaje z rodziną to dla większości szok, większość ucieka w pracę, w delegacje, za granicę albo znajduje młodszą kochankę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Urajah: Wynika to z huśtawki emocjonalnej po porodzie, więc z fizjologicznego punktu widzenia jest ona niepoczytalna, polecam termin psychoza poporodowa
@oszty: są takie przypadki, ale są też inne, bo system sądów rodzinnych jest nieprzychylny mężczyznom, a takie sprawy rodzinne z definicji nie są zero- jedynkowe. No bo co to za alimenciarz, który np. idzie to więzienia za to, że nie płaci
@djtartini1: takie coś może mieć wyłącznie miejsce w przypadkach skrajnych - gdy małżonek znajduje się nie z własnej winy, przez wiek lub chorobę w niedostatku, nie potrafi sobie zapewnić samodzielnie minmium egzystencjalnego ani nie ma rzeczy które mógłby sprzedać aby cokolwiek mieć. Z racji zawodu spotykam się często z różnymi "sytuacjami" rodzinnymi i