Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +179
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz
TiniMini_pl +11
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
źródło: Tk2Ki9KLmRanx2mz
Pobierz

https://road.cc/content/tech-news/shimano-105-di2-breaks-cover-293665
#szosa #rower
źródło: comment_1655656063Tr7jjgUO2WGHFclaJ5WzDT.jpg
Pobierz@drak_cman: To raczej 100% pewniak, bo sram wcisnął rivala w miejsce force, doprowadzając do horrendalnych cen tego drugiego. Jednakże o starych cenach di2 czy axs nie ma co marzyć¯\_(ツ)_/¯
@dzangyl: to jest o klamkomanetkach, a nie stricte o hamulach. Bateria w klamkomanetkach jest po to by bezprzewodowo zmieniać przełożenia.
Do tej pory grupy elektroniczne shimano nie były bezprzewodowa w odróżnianiu od srama gdzie klamkomanetki mają baterie 2032, a przerzutki swoje akumulatorki.
Na jednym z schematów wygląda jakby przerzutka shimano dalej miała kabel i baterie dalej trzeba będzie upychać gdzieś w ramie czy sztycy.
Jako że mam dostęp do katalogów modeli na przyszły rok jednej z firm to to co udało mi się tu wydedukować:
Widzę modele z oznaczeniem 105 11s, 105 12s, 105 Di2. Więc widocznie shimano oprócz 105 w prądzie wypuści nową serię mechanicznej 105 z 12 rzędami, więc Di2 na pewno też będzie 12
Znalazłem 1 model który będzie oferowany z aktualna 105 11s