Zarabiam 5000 zł netto miesięcznie na umowę o pracę. Nie stać mnie na kredyt na kawalerkę 25m2 pod miastem, do centrum 25km. Wynajem takiej kawalerki z rachunkami to 2500 zł, czyli polowa mojej pensji.
Jestem w top 30% najlepiej zarabiających Polaków ¯\_(ツ)_/¯
@Towarzysz_Blackpill: kawalerka 25km od centrum za 2,5k z rachunkami? Nawet w patologicznym mocno Krakowie pod względem wynajmów nie ma takich jaj więc coś kolego bredzisz.
Nie jesteś. Jesteś tylko w oficjalnych statystykach
no to w jakim topie jest? ilu jest tych slizgaczy czy jada na stracie czy tam smiesznych dochodach? W tym kraju dobrze ponad 80% ludzi ludzi jedzie na uop i co oni ci tam zakombinuja z extra hajsem? Ze kobita co w biedrze robi po godzinach idzie do "na lewo" do zabki sobie dorobic i "oszukala" system?....
Dla 3/4 pracownikow w PL oficjalne statsy pokrywaja
@Ogorek95: 25km od centrum, za kawalerkę 2,5k z rachunkami? dziwne w krakowie 25km od centrum to są zielonki a w poznaniu pewno jakaś podmiejska wiocha także owszem bredzi i to ostro. za 2,5k to można kawalerkę prawie w centrum w Krakowie wynająć w nie najgorszym standardzie
@albo_wutka_albo_buk: tak tak wiemy, każdy zarabia w wawie 20k i ma służbowego penisa 40cm.
Przestańcie p-------c i zejdźcie na ziemię, to ze wyczytacie na wykopie ze w w wawie się tak dobrze zarabia nie oznacza ze to jest prawda. Patrzycie tylko na tych wyspecjalizowanych których jest garstka a nie bierzecie pod uwagę ze pani co ci w żabce sprzedaje zarobi z 3k netto, a jakis motorniczy to już przebija srednia
@del855: Cała budowlanka, robotnicy fizyczni, kierowcy, itp mają najniższą a resztę dostają w kopertach pod stołem. 6-7 k na rękę to już czasem robol zarobi z nadgodzinami w małej wiosce- zarobki 25-30 zł/h nie są już jakoś specjalnie wysokie. 5k w mieście wojewódzkim to tylko wegetacja.
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
Jestem w top 30% najlepiej zarabiających Polaków ¯\_(ツ)_/¯
#nieruchomosci #polska #kredythipoteczny #zycie #gospodarka #zarobki #praca #pracbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
@Henrietta_Paczelokowska: Nawet jakbym odkladał polowę pensji to musialbym odkladac ją przez ponad 8 lat, gdzie ceny wzrosną o kolejne 50% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Blackpill:
Nie jesteś. Jesteś tylko w oficjalnych statystykach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
no to w jakim topie jest? ilu jest tych slizgaczy czy jada na stracie czy tam smiesznych dochodach? W tym kraju dobrze ponad 80% ludzi ludzi jedzie na uop i co oni ci tam zakombinuja z extra hajsem? Ze kobita co w biedrze robi po godzinach idzie do "na lewo" do zabki sobie dorobic i "oszukala" system?....
Dla 3/4 pracownikow w PL oficjalne statsy pokrywaja
@Ogorek95: 25km od centrum, za kawalerkę 2,5k z rachunkami? dziwne w krakowie 25km od centrum to są zielonki a w poznaniu pewno jakaś podmiejska wiocha także owszem bredzi i to ostro. za 2,5k to można kawalerkę prawie w centrum w Krakowie wynająć w nie najgorszym standardzie
Przestańcie p-------c i zejdźcie na ziemię, to ze wyczytacie na wykopie ze w w wawie się tak dobrze zarabia nie oznacza ze to jest prawda. Patrzycie tylko na tych wyspecjalizowanych których jest garstka a nie bierzecie pod uwagę ze pani co ci w żabce sprzedaje zarobi z 3k netto, a jakis motorniczy to już przebija srednia