@niewiempoco: Wydaje mi się że to trochę niepoważne z ich strony że posadzili rannego za kółkiem bo jakby nagle poczuł się gorzej i zasłabł to też mogłoby być nieciekawie.
Wydaje mi się że to trochę niepoważne z ich strony że posadzili rannego za kółkiem bo jakby nagle poczuł się gorzej i zasłabł to też mogłoby być nieciekawie.
Wydaje mi się że będąc na wojnie pod ostrzałem to by ci się trochę perspektywa zmieniła. George to może ty pojedziesz? Ok Michael tup,tup,tup... wiesz co może jednak... Steven, bo jednak czuje tą draśniętą łydkę, tup, tup, tup... Głupi polski problem
@lukasz-lux: @Toreo Ja nie mówię żeby się od razu kładł na tylnym siedzeniu albo biegł do szpitala. Chodzi mi o że z taką raną może być różnie, a adrenalina też robi swoje. I przypominam że nie każdy na tym portalu jest ekspertem od wszystkiego. Miłego dnia.
#ukraina #wojna #rosja
Takie wsparcie jest tam mega cenne pewnie...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
ruscy.
Wydaje mi się że będąc na wojnie pod ostrzałem to by ci się trochę perspektywa zmieniła. George to może ty pojedziesz? Ok Michael tup,tup,tup... wiesz co może jednak... Steven, bo jednak czuje tą draśniętą łydkę, tup, tup, tup... Głupi polski problem
@100-TVarzyGrzybiarzy: Pozwól mi zrozumieć - masz tu na myśli tych wojaków z filmu? Jesteś pacyfistą czy po prostu kibicujesz rosyjskiej stronie?
Może jako jedyny ma prawo jazdy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz w razie kontroli drogowej może się przydać
I przypominam że nie każdy na tym portalu jest ekspertem od wszystkiego. Miłego dnia.