Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 128
@Aokx: coś czuje ze to twoje największe "osiagniecie" życiowe. I z niczego innego nie możesz być dumny.
  • Odpowiedz
@Aokx: okej, już połączyłem kropki o co chodzi z tą Dumą. Ostatnio na twitchu dodali zakładę "Świętuj Dumę", początkowo myślałem, że to jakieś wspieranie Rosji, a to chodzi o pride month. XD
  • Odpowiedz
@zeek: Nawet jakbys zostal mistrzem swiata szachow albo polecial na marsa, to i tak twoim najwiekszym osiegnieciem pozostaloby to ze urodziles sie bialy. Wiesz dlaczego? Bo to rasa odkrywcow, wynalazcow, krolow i filozofow ktora tworzy spoleczenstwa w ktorych mozna sie rozwijac. Jakbys urodzil sie innej rasy, tanczylbys dookola ogniska albo hodowal ryz do smierci.
Rozumiesz juz swoj blad?
  • Odpowiedz
@dekorator: ale co ty masz wspólnego z tymi odkrywcami ? śmieszy mnie pucowanie takiego "pana nikt" do koloru skóry innych ludzi, którzy coś osiągnęli samemu będąc nieudacznikiem
  • Odpowiedz
ale co ty masz wspólnego z tymi odkrywcami ?

@zeek: Jestesmy tej samej krwi, tych samych genów, mamy ten sam potencjal, nalezymy do tego samego projektu. Czego tu nie rozumiesz? Fajnie projekcje z tym nieudacznictwem, no ale coz ci zostalo oprocz bezsilnej wscieklosci sfrustrowanego ciemniaka
  • Odpowiedz
@Aokx: I pięknie byczku. Ale skoro jesteś aż tak dumny, to dlaczego wykorzystujesz podobiznę jakiegoś aktora, zamiast wrzucić podobny manifest z własną twarzą?
  • Odpowiedz
@Aokx: @Windows_98: bycie białym to wstyd, bo nie osiągnęliśmy nic pozytywnego jeżeli chodzi o czasy nowożytne (w starożytności inna bajka)

@Wlasciciel_prawakow Idź się z tego powodu wychłostaj, albo połóż na ulicy jak reszta tęczowych przygłupów. Mi jest wstyd za "czarnoskórych", bo mimo tego, że jest ich mniej to popełniają więcej przestępstw i są większością w więzieniach. Wam już się całkiem mózgi odklejają.
  • Odpowiedz