@CZLOWIEK89: Przetrwa jednorazowy wypad raz w tygodniu do końca sezonu? Jak tak to mi wystarczy ;) Masz może garb na kombinezonie? Jak tak to przeszkadza?
@lukasz67: Uwaga! Nie trzeba mieć specjalnego plecaka na motocykl, żeby jeździć z plecakiem na motocyklu. Serio! Oni tego nie sprawdzają. Każdy się nada.
@lukasz67: Mam 3 sezony ten zxlmoto, jeżdżę w kombi z garbem i jest okej. Spakowałem się spokojnie do niego na 1 noc. Fakt, że jak go upchasz to garb nie będzie się miał jak schować. No i jak wrzucisz coś twardego to czasami czuć na plecach. Za te 5-6 dych myślę że jest całkiem spoko.
@lukasz67: Tu moja recenzja plecaka xlmoto plecak jest wart tyle ile kosztuje czyli 50zl. Wyglada na dużo droższego ale jego największym minusem jest budowa tj skupienie na jego zewnętrznej części a nie na wewnętrznej która dotyka pleców a to przecież nasz odbiór jest najważniejszy a nie jak go tam powietrze opina bo spójrzmy prawdzie w oczy nikt nie będzie nim jeździł pochylony 3 paki na mistrzostwach świata żeby walczyć o
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
Kupiłem na zakupy po kupnie 125 i mega sobie go chwalę. Teraz po zdaniu prawka i zakupie większego moto, będzie uzupełnieniem kufrów.
@lukasz67: Kupiłem około tygodnia temu plecak AYRO od Shimy. Póki co sprawuje się bardzo dobrze :)
https://shima.pl/pl/produkty/ayro
Sam mam ten z wiecznej promocji xlmoto i nic mu sie nie stalo juz 3 sezon
plecak jest wart tyle ile kosztuje czyli 50zl. Wyglada na dużo droższego ale jego największym minusem jest budowa tj skupienie na jego zewnętrznej części a nie na wewnętrznej która dotyka pleców a to przecież nasz odbiór jest najważniejszy a nie jak go tam powietrze opina bo spójrzmy prawdzie w oczy nikt nie będzie nim jeździł pochylony 3 paki na mistrzostwach świata żeby walczyć o