Aktywne Wpisy

ztakisam +101
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +161
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

źródło: comment_1655076939qk0LgwcoYWx3KiEWS0MtMs.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filipterka25: A na wykopie to co? Non stop spam o nieruchomościach i jakies wydumane newsy jak 2 lata temu ze deweloperzy juz robia obnizki i jest panika xD. Nie zdziwilbym sie gdyby sporo fejkow puszczal po FB.
jak się jest debilem i bierze umowy pod korek nie czytając umów to niech się płaci (-‸ლ)
nie żal mi takich ludzi
tylko szkoda że tacy ludzię będą wspierani za darmo z moich podatków
kur
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Choćby ta parka z komentarzy wyżej: @PanPrezes_PL: @grzehuu: - co panowie, rozumiem że rodzina z wpisu OP nie miała prawa brać kredytu z ratą na 3k, jeżeli nie stać ich było na ratę 6k? xD Trzeba było przewidzieć, że przyjdzie banda pisowskich gamoni i r------e
A cała ta chora sytuacja to nie wina ludzi, a patologicznej władzy która ten kryzys wywołała, a teraz dba wyłącznie o interes banków.