Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +678
#polskiedrogi To naturalna sytuacja.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto po jeździe slalomem nie zjeżdża na parking i nie zaczyna walić wódy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
źródło: HAbISwEXYAAySJt
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jedynie czasu mi brakuje nieraz na to. Ale po trzymaniu auta miesiac czasu zeby mi wymienił glupie
@ztakisam: mam T4 w którym nawet licznik się nie świeci, grzeję świece przewodem na krótko do plusa aku(dizelek 2.4).
jak go gaszę, i wyjmuję kluczyk, to czasem razem z wkładem stacyjki, bo wylata.
kocham go, i kocham nim jeździć. xD
osobówkę też mam, ale to już nie ten
@dymaczdusz: z ciekawości, co jebło? tak w skrócie. ;)
a przekaźniki jakieś sprawdzałeś? bo stacyjka w rejonie pająka raczej nie powinna narobić takiego galimatiasu?
Zastanow sie jak to jest, ze idziesz do restauracji i w 90% przypadkow jakbys sam zrobil zamówione danie w domu za 1 czy niech bedzie 3 razem z aniagotuje to wyjdzie ci ono duzo lepsze? Ile schodzi znalezienie dobrego fryzjera? Demtysty ktoremu mozna ufac, typa od remontu ktory nie o----e?
Jest deficyt osob które potrafią
@Myszo: dopóki coś nie padnie i będziesz jeździł od ASO do ASO gdzie będą Ci chcieli wymienić pół samochodu, ale okazując dobrą wolę zaoferują rabat i kosztować będzie tylko 10k.
No i przeglądy kosztują nieraz więcej niż cały serwis starszego auta.