Wpis z mikrobloga

ostatnio jak bylem u barbera to nie wzial ode mnie pieniedzy, karnet na silownie dostalem dozywotnio za 0zl a i jako mezczyzna zawsze koszule dostaje za darmo. takie to meskie zycie tanie. pan psycholog znow racjonalizuje sobie to ze mezczyzna niemal zawsze jest na straconej pozycji. #ocalsiebie #redpill #blackpill #przegryw
mizoginiusz997 - ostatnio jak bylem u barbera to nie wzial ode mnie pieniedzy, karnet...

źródło: comment_1654604245ZrOHu2MgF7YAGyuqq9Ah5a.jpg

Pobierz
  • 62
może właśnie zdał sobie sprawę jakiś czas temu, że nigdy do takich się nie zaliczał i już nie zaliczy?

@Joncrow: Tyle, że nie powinien tego pokazywać jako teorie dotyczące wszystkich ludzi i płci. Jak sam takie podejmuje wybory to niech za nie odpowiada. Chce instapustaka który bierze kredyt na to by wyglądać perfekcyjnie, sztucznie i pusto to proszę bardzo. Jego wybór. I jego wyborem jest płacić za nią dziękując jej, że
@mizoginiusz997: Sam barber i samoopalacz mi wychodzi drożej niż cała pielęgnacja większości p0lek, a gdzie perfumy, kremy, naturalne szampony i żele pod prysznić o kosmetyczce na manicure i regulacji brwi nie wspominając, to mi powinni stawiać kolacje xD

Akurat fakty są takie że przez zaburzenie na rynku matrymonialnym na ulicy widzę więcej zadbanych facetów niż k0biet.
za promowanie normalności spotka Cię hejt od lemmingów czy też agentów agencji PRowych.

Ci drudzy mają zasoby by utrudnić życie albo w gorszym przypadku je zniszczyć :)

@Joncrow: Póki nieudowodnione jest teorią spiskową. Zaraz będę współczuł jemu...

Ale wątpię. Robi tak z innych powodów, a nie że ktoś go zmusza czy szantażuje. I to są powody typowo personalne i wynikają z jego wyborów, które próbuje przekładać na wszystkich ludzi, byleby się
@mizoginiusz997: z jednej strony powiem tak w dzisiejszych czasach gdy coraz więcej kobiet pracuje i zarabia i oczekiwany jest wręcz podział obowiązków w domu to czemu mężczyzna miałby płacić?
Z drugiej strony to fakt kobiety znacznie bardziej przygotowują się do spotkań i randek- makijaż, ubiór,.golenie itp.
Ale czy mężczyźni dzisiaj nie muszą o siebie dbać?
Mam poczucie, że jedyne co to jeśli dziewczyna jest w porządku to sama powie, że po