Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@Joncrow: Tyle, że nie powinien tego pokazywać jako teorie dotyczące wszystkich ludzi i płci. Jak sam takie podejmuje wybory to niech za nie odpowiada. Chce instapustaka który bierze kredyt na to by wyglądać perfekcyjnie, sztucznie i pusto to proszę bardzo. Jego wybór. I jego wyborem jest płacić za nią dziękując jej, że
Ci drudzy mają zasoby by utrudnić życie albo w gorszym przypadku je zniszczyć :)
Akurat fakty są takie że przez zaburzenie na rynku matrymonialnym na ulicy widzę więcej zadbanych facetów niż k0biet.
@Joncrow: Póki nieudowodnione jest teorią spiskową. Zaraz będę współczuł jemu...
Ale wątpię. Robi tak z innych powodów, a nie że ktoś go zmusza czy szantażuje. I to są powody typowo personalne i wynikają z jego wyborów, które próbuje przekładać na wszystkich ludzi, byleby
@deni28s: to taki beciak i spermiarz razy 100
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1654614172vnOiBCHgE38SvXTC6FJ2Bh.jpg
PobierzZ drugiej strony to fakt kobiety znacznie bardziej przygotowują się do spotkań i randek- makijaż, ubiór,.golenie itp.
Ale czy mężczyźni dzisiaj nie muszą o siebie dbać?
Mam poczucie, że jedyne co to jeśli dziewczyna jest w porządku to sama powie, że