Wpis z mikrobloga

może właśnie zdał sobie sprawę jakiś czas temu, że nigdy do takich się nie zaliczał i już nie zaliczy?

@Joncrow: Tyle, że nie powinien tego pokazywać jako teorie dotyczące wszystkich ludzi i płci. Jak sam takie podejmuje wybory to niech za nie odpowiada. Chce instapustaka który bierze kredyt na to by wyglądać perfekcyjnie, sztucznie i pusto to proszę bardzo. Jego wybór. I jego wyborem jest płacić za nią dziękując jej, że
  • Odpowiedz
@mizoginiusz997: Sam barber i samoopalacz mi wychodzi drożej niż cała pielęgnacja większości p0lek, a gdzie perfumy, kremy, naturalne szampony i żele pod prysznić o kosmetyczce na manicure i regulacji brwi nie wspominając, to mi powinni stawiać kolacje xD

Akurat fakty są takie że przez zaburzenie na rynku matrymonialnym na ulicy widzę więcej zadbanych facetów niż k0biet.
  • Odpowiedz
za promowanie normalności spotka Cię hejt od lemmingów czy też agentów agencji PRowych.

Ci drudzy mają zasoby by utrudnić życie albo w gorszym przypadku je zniszczyć :)

@Joncrow: Póki nieudowodnione jest teorią spiskową. Zaraz będę współczuł jemu...

Ale wątpię. Robi tak z innych powodów, a nie że ktoś go zmusza czy szantażuje. I to są powody typowo personalne i wynikają z jego wyborów, które próbuje przekładać na wszystkich ludzi, byleby
  • Odpowiedz
@mizoginiusz997: ten zwyczaj miał sens 100 lat temu, kiedy kobiety nie pracowaly zarobkowo i po prostu nie mialy pieniędzy na wyjscia do restauracji. Dzisiaj co najwyżej można sie spierać czy płacić powinna osoba zapraszająca (na 1 spotkaniu).
  • Odpowiedz
@mizoginiusz997: z jednej strony powiem tak w dzisiejszych czasach gdy coraz więcej kobiet pracuje i zarabia i oczekiwany jest wręcz podział obowiązków w domu to czemu mężczyzna miałby płacić?
Z drugiej strony to fakt kobiety znacznie bardziej przygotowują się do spotkań i randek- makijaż, ubiór,.golenie itp.
Ale czy mężczyźni dzisiaj nie muszą o siebie dbać?
Mam poczucie, że jedyne co to jeśli dziewczyna jest w porządku to sama powie, że
  • Odpowiedz