Aktywne Wpisy
Hopsa +91
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +9
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
@Joncrow: Tyle, że nie powinien tego pokazywać jako teorie dotyczące wszystkich ludzi i płci. Jak sam takie podejmuje wybory to niech za nie odpowiada. Chce instapustaka który bierze kredyt na to by wyglądać perfekcyjnie, sztucznie i pusto to proszę bardzo. Jego wybór. I jego wyborem jest płacić za nią dziękując jej, że
Ci drudzy mają zasoby by utrudnić życie albo w gorszym przypadku je zniszczyć :)
Akurat fakty są takie że przez zaburzenie na rynku matrymonialnym na ulicy widzę więcej zadbanych facetów niż k0biet.
@Joncrow: Póki nieudowodnione jest teorią spiskową. Zaraz będę współczuł jemu...
Ale wątpię. Robi tak z innych powodów, a nie że ktoś go zmusza czy szantażuje. I to są powody typowo personalne i wynikają z jego wyborów, które próbuje przekładać na wszystkich ludzi, byleby się
@deni28s: to taki beciak i spermiarz razy 100
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej strony to fakt kobiety znacznie bardziej przygotowują się do spotkań i randek- makijaż, ubiór,.golenie itp.
Ale czy mężczyźni dzisiaj nie muszą o siebie dbać?
Mam poczucie, że jedyne co to jeśli dziewczyna jest w porządku to sama powie, że po