Aktywne Wpisy

Panitsch +100
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Soothsayer +13
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

źródło: comment_1654491798r5D1jysyUwb4BUDNnruwUU.jpg
Pobierz@Drzewid:
laptop: fora, wykop, zaawansowane wyszukiwania.
telefon: wykop i olx, na kibelku rzecz jasna.
@dos_badass: @Drzewid:
co macie na myśli pisząc fora? Te fora dyskusyjne oparte na skryptach phpBB, vBulletin, itd?
Piękna to była sprawa ale wszystkie tematyczne które ja znam zabił facebook. Niestety tam prowadzenie dyskusji to jakościowo nie to samo co na phpBB, vBulletin
@Login_login: nie tak znowu ich wiele.
jeszcze 10 lat temu przesiadywałem na takich właśnie tematycznych.
teraz głównie motoryzacyjne, ze 2 moze w tej chwili.
na fejsa nie zaglądam nawet, no szanujmy się.
@zwykly_ktos: Dokładnie. Fora miały kategorie, podkategorie, tam się zakładało tematy. Można było napisać nielimitowanej długości posty, ze zdjęciami, filmikami, załącznikami, dzięki różnym modom/pluginom, ich możliwości były wręcz nieograniczone. Facebook z tymi swoimi grupami to krok wstecz, wręcz karykatura usenetu. Wszystko wpada do jednego wora, trudno o dłuższą dyskusję, która może być jakimś kompendium