Aktywne Wpisy

phaxi +151
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +637
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Nie mówie że asparger to to samo co introwertyzm, ani ze borderline to to samo co ekstrawertyzm. Ale może po prostu borderline u chłopów sie tez tak nie rzuca w oczy, bo temu chyba towarzyszą troche
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: w sumie o tym teraz nie pomyślałem, ale spoko.
Czyli z drugiej strony to chłopy bardziej chłodno na ogół postrzegają rzeczywistość dlatego łatwiej im sie z czymś stabilnie identyfikować i rzadziej występuje borderline?
@Kiszon87: występuje, tylko to wszystko ma też podstawy w wychowaniu, i w wczesnym życiu szkolnym, też w tym jakie społeczeństwo przypisuje nam rolę. Dlatego cicha, wycofana dziewczyna jest dobrze odbierana.
@elf_pszeniczny: Polemizowałabym, większość kobiet jest ekstrawertyczna, otwarta, dostosowuje się do norm społecznych, część ma nastawienie typu "domyśl się" itp. i kiedy jakaś zachowuje się inaczej, jest postrzegana jako dziwak. Wiem po sobie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Z autyzmem jest to mniej oczywiste, wygląda na
@choochoomotherfucker: Inaczej czyli jak?
@choochoomotherfucker: Ideał
@choochoomotherfucker: no niestety, najgorzej że wystarczy nie lubić tych cech to z automatu jest się mizoginem bo prawie każda baba je przejawia ( ͡° ʖ̯ ͡°)