Aktywne Wpisy
Czy do zakupu Renault Megane trzeba okazać oblany test na IQ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskiedrogi #drogi #renaultmegane
#polskiedrogi #drogi #renaultmegane
Ex3_ +58
Miałem dzisiaj wątpliwą przyjemność przelecieć się helikopterem LPR. Gość #agresjadrogowa w białym suv'ie trzykrotnie prawie (nie tylko) mnie zabił wyprzedzając na gazetę, zajeżdżając drogę, hamując itd. Nawet próbował mnie wepchnąć na ciężarówkę która jechała na przeciwko. U mnie "na szczęście" tylko połamane zęby, szyta warga i zwichnięta ręka. Rower wiadomo cały, trochę tylko podrapany i chyba koło skrzywione.
Jazda na #szosa #rowery to jest jednak sport ekstremalny.
Na zdjęciu gagatek, niedoszły morderca.
Jazda na #szosa #rowery to jest jednak sport ekstremalny.
Na zdjęciu gagatek, niedoszły morderca.
Po 70 godzinach skończyłam swoją podróż po Dzikim Zachodzie i muszę przyznać, że RDR 2 przebija jakością wszystkie znane mi gry. Rockstar stworzył kawał świetnego kodu, który wyznaczył nowy standard w branży. Wbrew zapewnieniom badoskiego cybercrap 2077 nawet nie zbliżył się do tak wysoko zawieszonej poprzeczki
#rdr2 #cyberpunk2077 #gry
Co do porównania do CP2077 to też lol
Jak sobie przypomnę te akcje w CP kiedy wyjeżdżasz np na Valentinos i włącza się ich muzyka, ehh to był ogieeeeń <3
Albo jak jako
Mam nadzieję że to troll i się dałem złapać.
@fxd_: Tel więcej kosztuje niż PS5 więc musi być ekstra Za jakość się płaci :D - sorry każdy fps trochę kosztuje. zrób to samo na konsoli napisać coś w Wordzie, podłączyć się zdalnie do pracy, czy odpalić Photoshopa :D. A nie czekaj - NIE DA SIE :D Nie każdy lubi grać w 30 fps LOW Q - po to są PC :)
A co do Online to osobiście grałem bo robiłem wszystkie acziki w grze ale to online jakieś takie nijakie jest i ogólnie średnio ciekawe
@Exenex: Ten remake to mógłby być bardziej dodatek/DLC do RDR2 jako że większość mapy jest już obecna, dodaliby tyko ten Meksyk, postacie i przenieśli misje i jest pełnoprawny remake :)
Ostudzę Twój zapał, ja po dwójce sięgnąłem po jedynkę z tego samego powodu, niestety historia Johna jest bez polotu i nudna jak flaki z olejem. Liczyłem też, że poznam dalsze losy postaci z 2, niestety jest tylko dutch, który w ogóle zdaje się nie być tym samym dutchem a i też nic ciekawego o nim nie
@Exenex: Po 75 godzinach mam ukończone 50% gry. Robiłaś sam wątek główny, bez misji pobocznych, zwiedzania i rozstrzeliwania miasteczek do 2 w nocy żeby poćwiczyć i zobaczyć co się da zrobić w grze? Jak mam wolne to tak mnie wessie w fotel, że... właśnie zrobiłem dziś kolejne nadmiarowe
@graycoast: To jeszcze TLOU :)
@Exenex: ten typ ma tu jeszcze konto? xD