Wpis z mikrobloga

Wspaniała to była przygoda, nie zapomnę jej nigdy.
Po 70 godzinach skończyłam swoją podróż po Dzikim Zachodzie i muszę przyznać, że RDR 2 przebija jakością wszystkie znane mi gry. Rockstar stworzył kawał świetnego kodu, który wyznaczył nowy standard w branży. Wbrew zapewnieniom badoskiego cybercrap 2077 nawet nie zbliżył się do tak wysoko zawieszonej poprzeczki
#rdr2 #cyberpunk2077 #gry
Pobierz
źródło: comment_1654182797rGBwT0TwZU5s1G8j5spc7l.jpg
  • 60
@Faitameet: Co mnie obchodzi 25k? To badoski mnie oszukał jak kupowałem cybergowno a nie białego kruka I co tam? Sprawdziły się moje wszystkie słowa o cybercrapie? Gdzie zachwalający grę pablo397? trollu masz swojego Rockstara z Polszy mesjasza stulecia XDD Cipek wygryw życiowy kolejny raz pozytywnie zaskoczony przez grę XD Kieszonkowe chociaż dostajesz pantoflu? XD beka z cb W No Mans Sky pykam - ta gierka od beniaminka rozszarpuje AAA byberbuga na
@Exenex Borze jaka ta gra była #!$%@?, masakra.. Jedne z najgorzej j wydanych pieniędzy na grę w moim życiu, no ale niektórym podobają się takie gry, albo takie jak np Kingdom Come, lol, no o gustach się nie dyskutuje.
Co do porównania do CP2077 to też lol
Jak sobie przypomnę te akcje w CP kiedy wyjeżdżasz np na Valentinos i włącza się ich muzyka, ehh to był ogieeeeń <3
Albo jak jako
Mam nadzieję że to troll i się dałem złapać.

@fxd_: Tel więcej kosztuje niż PS5 więc musi być ekstra Za jakość się płaci :D - sorry każdy fps trochę kosztuje. zrób to samo na konsoli napisać coś w Wordzie, podłączyć się zdalnie do pracy, czy odpalić Photoshopa :D. A nie czekaj - NIE DA SIE :D Nie każdy lubi grać w 30 fps LOW Q - po to są PC :)
@Kriegor: To jest kwestia gustu. Mnie nigdy nie pociągało jakieś fantasy czy inne science fiction, jakaś magia itd. Za to lubię historie czy interesuje się filmem i kinem. Do tego zawsze lubiłem Westerny i ich klimat. RDR2 trafił we wszystkie moje upodobania (ʘʘ)
@graycoast

Czekam na domniemany remake jedynki by poznać przygodę Johna Maradona (ʘʘ)

Ostudzę Twój zapał, ja po dwójce sięgnąłem po jedynkę z tego samego powodu, niestety historia Johna jest bez polotu i nudna jak flaki z olejem. Liczyłem też, że poznam dalsze losy postaci z 2, niestety jest tylko dutch, który w ogóle zdaje się nie być tym samym dutchem a i też nic ciekawego o nim nie
@RandomNetUser: Słabe, chyba że masz kolegów z którymi można pograć. Samemu to nudy. RDR2 w promocji to opcja oczywista, nie będziesz żałować.

@Exenex: Po 75 godzinach mam ukończone 50% gry. Robiłaś sam wątek główny, bez misji pobocznych, zwiedzania i rozstrzeliwania miasteczek do 2 w nocy żeby poćwiczyć i zobaczyć co się da zrobić w grze? Jak mam wolne to tak mnie wessie w fotel, że... właśnie zrobiłem dziś kolejne nadmiarowe
@Exenex: mi sie nie podobało przez cenzure. Nie mogłem pójść na #!$%@? chociaż w tych dziki zachód szczycil sie najwieksza ilościa dziwek w historii