Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
Ależ akcja u Balerona Dagoudy.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Long story short: muszę się czegoś nauczyć
W skrócie o mnie: facet w okolicach 40stki. Porozumiewam się swobodnie po polsku i angielsku. Pracowałem jako koordynator regionalny w branży bezpieczeństwa (zabezpieczenia p.poz. obiektów wielkopowierzchniowych). Obecnie jestem na rencie i potrzebuję pracy zdalnej. Co umiem? Nic szczególnego:( pisałem trochę tekstów zapleczowych, ale copywriting nie jest dla mnie. Programowanie też niestety nie. Podpowiedzcie mi: czego zacząć się uczyć? Wymagań nie mam dużych. Wystarczy jak bym docelowo chociaż minimalną pensję zarobił po, powiedzmy pół roku nauki. Macie jakieś pomysły? Sorki za spam tagami, ale to raczej ta branża.
#kiszczakchoruje #pytanie #pracazdalna #it #programowanie #testowanieoprogramowania
A może content publisher(cheil, tutaj też stosunkowo łatwo podobno)
Jeśli trochę technicznie to polecałabym power bi i tworzenie raportów. Masa szkolen na platformach które wcześniej wymieniłam plus ogromna ilość na
Jak wpiszesz w Google wyskakuje tego tyle ze na pewno znajdziesz coś co będzie pomocne. W przypadku power bi najprościej będzie zacząć od Microsoft learn, kursy są tu bezpłatne. Jak wpiszesz w Google Microsoft learn i power